logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Bezdotykové kontejnery minimalizují přenos bakterií a virů

Pandemie COVID-19 nás nutí hledat hygieničtější řešení běžných činností. Plastové kontejnery Dopner je možné otevřít bez dotyku rukou, čímž minimalizují riziko přenosu bakterií a virů.

Reklama

Bezdotykové otevírání pro hygienické zacházení s kontejnerem

Plastový kontejner Dopner s pedálem umožňuje především jednodušší a hygieničtější zacházení s víkem. Díky robustnímu nerezovému systému s pedálem není třeba víko zvedat ručně a tím je manipulace s odpadem pohodlná a hygienická. Použitý materiál – vysokohustotní polyethylen – je odolný proti silným nárazům i mechanickému poškození a nenaruší ho ani UV záření, déšť nebo silný mráz. Kontejner je navíc oceněn certifikátem kvality TÜV Product Service GmbH a odpovídá normám EN 840 -3, -5, -6, DIN a OHSAS.

Co se týče technických vlastností, je pedálový kontejner DOPNER špičkou ve svém oboru. Kontejner o objemu 1100 l pojme až 503 kg odpadu, což je mnohem víc než u běžných kontejnerů. Dvě brzdy zajistí, že se kontejner nehne z místa a kolečka zase umožňují pohodlnou manipulaci, když je potřeba. Díky svému objemu a konstrukci se zátěžový kontejner hodí především pro firmy a bytové domy, kde může sloužit desítky let. Samozřejmostí je výběr z několika barev a dovoz kontejneru zdarma přímo na místo.

Recyklovatelný plast pro opětovné využití

Vysokohustotní polyethylen (HDPE), ze kterého je kontejner vyroben, slibuje kromě dlouhé životnosti a odolnosti také možnost recyklace. Jakmile kontejner doslouží, je možné ho rozemlít na plastový granulát a ten znovu využít. Proto je tento kontejner správnou volbou pro všechny, kterým záleží na životním prostředí.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.