logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Digitalizace a optimalizace procesů ve stavebnictví

Způsob, jakým jsou v současnosti sdílena data a informace o projektu během celého životního cyklu zakázky, je naprosto nevyhovující a je to jedna ze zásadních výzev při digitalizaci stavebnictví.

Asite jako světový poskytovatel digitálních řešení má ideální pozici k vypracování studie o implementaci digitálních technologií a má možnost ukázat praktické příklady úspěšných projektů.My Vám nabízíme zajímavý dokument vypracovaný společností Asite, který popisuje proces digitalizace ve všech fázích projektu, od plánování a projekce, přes tendrování a výstavbu až po provoz a údržbu. Je to průvodce celým životním cyklem zakázky včetně případových studií z celého světa.

Schopnost volně sdílet data a poznatky vytváří optimální podmínky pro digitalizaci stavebnictví a právě o tom pojednává nová studie Asite (CDE a Field Management), která je volně k dispozici zde.

Platforma Asite umožňuje projektovým týmům pracovat rychleji a efektivněji především proto, že v sobě spojuje sdílené datové prostředí (CDE) a nástroj pro koordinaci a řízení stavebních projektů (Field Management). To s sebou přináší úsporu času i nákladů a vede k menší chybovosti při realizaci stavebních zakázek. Společné datové prostředí poskytuje firmám neomezené místo pro ukládání, spravování a sdílení všech dat v jednom centrálním a bezpečném úložišti. Asite zajišťuje bezproblémovou a přehlednou spolupráci na projektu – od přípravy, přes realizaci až po jeho dokončení a správu.


Callida, s.r.o.
logo Callida, s.r.o.

Zjednodušujeme přípravu a realizaci projektů především ve stavebnictví. Naše služby a produkty jsou určené firmám všech velikostí, které mají zájem zlepšit práci s daty a informacemi. Vyvíjíme a poskytujeme systémy, které pomáhají v jakékoli fázi životního ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.