logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

BIM – Spolupráce s norskými IT specialisty


KSB SE & Co. KGaA podepsala v prosinci 2019 strategickou smlouvu s norskou společností Cobuilder AS pro napojení konfigurátoru svých čerpadel na datový portál BIM.

V prosinci 2019 uzavřel výrobce čerpadel a armatur KSB SE & Co. KGaA z Frankenthalu strategickou smlouvu s norskou společností Cobuilder AS pro napojení konfigurátoru čerpadel KSB na datový portál BIM (Building Information Modelling).

Kromě výkresů CAD toto napojení umožňuje projektantovi stahovat veškeré relevantní informace o čerpadlech nebo armaturách, které konfiguroval.

Použití standardizovaných datových vzorů umožňuje pomocí konfigurátoru výrobků generovat spolehlivé, strojově čitelné údaje o produktu. To rovněž zahrnuje relevantní 3D objektová data. Tato data proudí tam a zpět mezi různými platformami, aby splnila požadavky každého jednotlivého konstrukčního projektu.

Skupina KSB Group byla již v minulosti průkopníkem při vývoji nástrojů pro online výběr a online marketing svých sofistikovaných výrobků. Kontinuální zdokonalování online konfigurátoru a s tím spojené správy dat je tudíž důležitým krokem, který výrobce učinil, aby upevnil vedoucí roli na trhu.

Koncoví uživatelé musí pouze interagovat s jednotlivými rozhraními skupiny KSB Group. To jim umožňuje přístup ke strukturovaným informacím o výrobku a k 3D vizualizaci čerpadla nebo armatury.

Cobuilder AS má rozsáhlé zkušenosti s generováním interoperability pro více softwarových platforem. To velmi napomáhá plnění specifických požadavků našich zákazníků a poskytování nejlepších možných zkušeností při používání našeho KSB produktového konfigurátoru.


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.