logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Mobilní aplikace SW KLID

Mobilní aplikace KLID slouží k rychlému řešení závad v provozu. Minimalizuje chyby v přenosu informací na osoby pracující na jejich odstranění.

Reklama


Společnost EASY FM vyvinula mobilní aplikaci ke svému informační systému - softwaru KLID, která výrazně přispívá k tomu, aby hotely, výrobní podniky, úřady či jiné organizace měly správu svého majetku plně pod kontrolou a mohly se věnovat tomu, k čemu byly zřízeny.

Mobilní aplikace byla vyvinuta společně s jedním velkým hotelem. Problémy, které řeší software KLID, souvisejí s hlídáním termínů dodržování legislativních povinností, revizí a údržeb. Jenomže praxe v hotelech ukazuje, že další řešenou záležitostí je nahlašování závad a havárií. Předávání těchto informací se děje různými způsoby. Telefonicky, prostřednictvím vysílaček, písemnými papírovými vzkazy, vše obvykle přes hotelovou recepci, což je poměrně komplikované řešení.

Jak aplikace funguje?

Mobilní aplikace KLID vyžaduje chytrý telefon. Telefonem se načte QR kód dané místnosti, kde jsou již předdefinované možné závady. Vybere se daná závada a jedním kliknutím se odešle na údržbu. Ještě před tím je vidět, zda už závadu někdo nenahlásil dříve. Pokud ne, během deseti sekund jste schopni přímo na údržbu do jejich telefonu odeslat zprávu, že na tom a tom pokoji je ta a ta závada. Údržba ještě z pokoje zase velmi rychle zaeviduje odstranění závady. Aplikace minimalizuje chyby v přenosu informací. Hlášení jsou doručována přímo na odpovědné osoby za danou fázi procesu. Klíčové úspory tak mobilní aplikace KLID přináší v efektivitě a úspoře času.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.