logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Webináře s Callidou pokračují!

Připravili jsme pro vás další Webinář s Callidou v termínu 29. 4. od 13 hodin na téma: Jak efektivněji řídit své projekty a zjednodušit pracovní procesy v každé fázi stavební zakázky.

Za poslední měsíc se našich webinářů zúčastnilo přes 70 zájemců a poptávka stále neutichá, proto jsme se rozhodli v této aktivitě pokračovat. Co se zhruba v hodinové on-line prezentaci dozvíte? Seznámíme Vás s informačním systémem euroCALC, který výrazně pomáhá při přípravě i při samotné realizaci stavebních zakázek. Probereme dopodrobna jednotlivé agendy a dozvíte se, jaké konkrétní přínosy euroCALC poskytuje svým uživatelům – rozpočtářům, projektantům, developerům nebo generálním dodavatelům.

Projdeme si zevrubně nejdůležitější funkce systému euroCALC. Začneme založením zakázky, kterou lze provést dvěma způsoby, buď vytvořením výkazu výměr z projektové dokumentace nebo přímým importem slepého rozpočtu z excelu. Při tvorbě rozpočtu lze využít více než 30 „Asistentů“, které provázejí a pomáhají uživatele při vytváření zakázky. Také se dozvíte, jak snadno lze provádět cenové úpravy zakázky pomocí cenového rádce nebo jak jedním kliknutí porovnat dvě verze zakázky.

Na webináři se budeme také věnovat digitalizaci v oblasti oceňování. Dozvíte se, jak lze v rámci BIM rozpočtování pracovat s BIM modelem v IFC formátu, jaké jsou možnosti propojení konstrukčních prvků s oceňovacími podklady a v praxi si vyzkoušíme tvorbu rozpočtu v rámci pravidel BIM rozpočtování.

Webinář proběhne pomocí aplikace Teams a připojíte se pod odkazem, který Vám po jednoduché registraci zašleme na Váš email, a to včetně instrukcí pro spuštění.


Callida, s.r.o.
logo Callida, s.r.o.

Zjednodušujeme přípravu a realizaci projektů především ve stavebnictví. Naše služby a produkty jsou určené firmám všech velikostí, které mají zájem zlepšit práci s daty a informacemi. Vyvíjíme a poskytujeme systémy, které pomáhají v jakékoli fázi životního ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.