logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Soutěž Rozpočtujeme s Callidou letos slaví čtvrtstoletí

Letos se koná již 25. ročník studentské soutěže pro střední a vysoké školy s názvem Rozpočtujeme s Callidou, která si získala řadu příznivců a prošlo jí za tu dobu již stovky studentů.

Když společnost Callida začala v roce 1990 působit v českém stavebnictví, byl jedním z její cílů také podpora vzdělávání studentů ve stavebním oboru. Naší snahou bylo a je neustále zlepšovat znalosti studentů v oblasti tvorby stavebních rozpočtů a tím je nepřímo připravovat na úspěšný vstup do praxe.

Soutěží se opět ve dvou kategoriích. Ve středu 25. března poměří své síly studenti VŠ. Ve čtvrtek 26. března přijde na řadu klání SŠ. Jistě bude zajímavé sledovat, zda-li své prvenství z loňského roku obhájí ČVUT Praha resp. Střední škola stavební z Havlíčkova Brodu.

Důležité je také zmínit, že celá soutěž by nemohla úspěšně proběhnout bez podpory Fakulty stavební ČVUT, která tradičně poskytne prostory a zázemí pro konání této akce. Sluší se také připomenout, že finanční podporu poskytly partneři soutěže Baumit, spol. s r.o., Českomoravský beton, a.s. a GEOSAN GROUP a.s. za což jim patří velký dík. A mediálním partnerem se pro letošní ročník stal odborný časopis Stavitel. O výsledcích soutěže vás budeme informovat na našich stránkách www.callida.cz i prostřednictvím FB a LinkedIN.


Callida, s.r.o.
logo Callida, s.r.o.

Zjednodušujeme přípravu a realizaci projektů především ve stavebnictví. Naše služby a produkty jsou určené firmám všech velikostí, které mají zájem zlepšit práci s daty a informacemi. Vyvíjíme a poskytujeme systémy, které pomáhají v jakékoli fázi životního ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.