logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Náhradní plnění 2020

Náhradní plnění je jedna z možností jak splnit povinný podíl zaměstnávání osob se zdravotním postižením daným zákonem č. 435/2004 Sb. o zaměstnanosti.

Náhradní plnění připravujeme našim klientům na míru. Proto si nemusíte dělat starosti s nutnou administrativou spojenou s odběrem náhradního plnění. Pouze si vyberete ze širokých služeb naší společnosti, které budete pro náhradní plnění v roce 2020 chtít využít. O všechno ostatní se již postaráme my.

V ČR máme možnost plnit povinný podíl přímým zaměstnáváním, finančním odvodem státu, ale i náhradním plněním, tedy odběrem výrobků, služeb či zadáváním zakázek společnostem s více jak 50% podílem OZP zaměstnancům. Využít náhradní plnění má tedy hned dvě výhody. Splníte státem zadanou povinnost o zaměstnávání OZP a zároveň možnost zlepšíte péči o vaše budovy, ať už to jsou kanceláře, průmyslové objekty, sportoviště či kulturní centra.

Doporučujeme odebrat služby pro náhradní plnění s dostatečným předstihem. Jakožto poskytovatel náhradního plnění máme jediný limit, a sice zákonem stanovenou maximální výši poskytování služeb pro náhradní plnění za každého našeho OZP zaměstnance. Vzhledem k faktu, že za rok 2019 je hodnota průměrné měsíční mzdy za I. - III. čtvrtletí známá, snadno se dozvíte kolik ušetříte v naší kalkulačce.


SIPADAN a.s.
logo SIPADAN a.s.

Bezpečnostní agentura SIPADAN a.s. poskytuje profesionální bezpečnostní, pořadatelské, úklidové a facility služby na špičkové úrovni a za přijatelné ceny s možností odběru služeb pro náhradní plnění. Ověřte si naše potvrzení o zaměstnávání OZP. ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.