logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Dostupná aplikace pro on-line facility management

Řešení energetického managementu Enectiva se rozrůstá o modul Facility, který řeší správu budov z provozního pohledu. Spravuje technologie, hlídá povinnosti a slouží jako centrální úložiště dokumentů.

Reklama

Česká aplikace Enectiva, již aktuálně využívají firmy z oblasti průmyslu, property managementu, ale taktéž měst a obcí jako aplikaci pro energetický management, se rozrůstá o modul Facility. Cílem je poskytnout dostupný a komplexní nástroj pro správu různých typů nemovitostí.

Modul určený pro on-line facility management obsahuje nástroje pro správu dokumentů, správu veškerých technologických zařízení, inteligentní řešení plánování a realizaci povinností související s provozem budov, jež je zároveň propojen s integrovaným kalendářem. Součástí je i adresář kontaktů, které jsou do správy nemovitostí zapojeny. Může se jednat o celé firmy, i jednotlivé kontakty na živnostníky. V poslední přibyly další funkce o které byl největší zájem. Jedná se o možnost nahrávat do cloudového úložiště větší dokumenty (nyní limit 50 MB) a taktéž možnost zasílat upozornění na expirující povinnost na více osob. O blížícím se termínu vypršení revize che být informován jak správce budovy, tak dodavatelská firma, která má revizi na starost.

Hlídání všech povinností a možnost ukládat dokumenty k jednotlivým zařízením (kotel, osvětlení, VZT atp.) bývá uživateli nejvíce oceňována. Stejně tak jako neomezený počet uživatelů, kdy je v rámci účtu možné poskytnout přístup i dodavatelským firmám, které rovnou mohou nahrávat dokumenty do aplikace. Zadavatel tak může v klidu pouze kontrolovat, zda má vše splněno.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.