logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Seminář – FM snadno a jednoduše

Asociace IFMA CZ si vás dovoluje pozvat na seminář FM snadno a jednoduše, který je obsahově zaměřen na oblast státní správy. Seminář se uskuteční 4.6.2019 v Braunův dům, Karlovo náměstí 671/24, Praha 1.

Reklama

Seminář – FM snadno a jednoduše

Dovolujeme si Vás jménem asociace IFMA CZ pozvat, jako představitele vrcholných a vedoucích pracovníků Vašich odborů, na seminář pod názvem „FM snadno a jednoduše“, který je obsahově zaměřen na oblast státní správy.

Co můžete od této akce očekávat?

"Nazýváme-li dnes správu a provoz budov pojmem Facility management, nejde jen o vznešený název. Stejně jako pojem Facility manažer nebo Manažer FM služeb není jen vznešený název pro Správce budovy, Domovníka nebo Údržbáře či Zahradníka. Facility management (FM) v naší zemi bude mít zanedlouho kulaté dvacáté výročí a za tu dobu nasbíral celou řadu praktických dovedností a zkušeností. Je orámován a vymezen vlastními normami a vyučován v řadě předmětů na odborných vysokých školách. Ale především disponuje celou řadou praktických zkušeností a dovedností lidí, kteří tomuto oboru zasvětili svou mnohaletou praxi posledních dvou dekád. Disponujeme dnes obrovským množstvím informací, ale co nám chybí, jsou právě dovednosti. O ty své se přijdou podělit odborníci nejen z komerční sféry, ale i ze segmentu státní správy a samosprávy formou krátkých vstupů a následné panelové diskuse s účastníky semináře."

Čekají na vás 4 bloky vždy zakončené panelovou diskuzí.

Těšíme se na setkání s Vámi.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.