logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Bateriové podlahové myčky Kärcher pro snadnou a perfektní údržbu

Bateriová podlahová myčka funguje na jednoduchém principu. Rotující válce neustále zvlhčuje čistá voda, zatímco vytřené nečistoty jsou shromažďovány v nádobkách umístěných za válci. Podlahy jsou tak o 20 % čistší, než při použití běžného mopu.

Reklama

Podlahová myčka Kärcher FC 5 Cordless

Podlahová myčka Kärcher FC 5 Cordless je určena na tvrdé podlahy a umožňuje zároveň stírat a odsávat jak vlhké, tak i suché nečistoty. Dostanete se pod nábytek i do hůře dostupných míst a rohů. Automaticky zvlhčované, rotující válce z mikrovláken spolehlivě pojmou veškerou špínu a zároveň odsávají z válců směs vody a nečistot bez přerušení. Díky šikovné funkci čištění zůstanou válce bez nečistot a připravené k použití. Můžete je snadno vyprat v pračce až při 60oC. Praktická je i nádržka na špinavou vodu, kterou snadno vyprázdníte, aniž byste se dostali do kontaktu s nečistotami.

To ale rozhodně není vše. Podlahová myčka nabízí i další benefity. Ve srovnání s běžnými metodami šetří přístroj až 85 % vody, a přesto nabízí prvotřídní výsledky čištění. S dopředu rotujícími válci se navíc přístroj pohybuje téměř sám, takže uklízíte skoro bez námahy. V pohybu vás neomezuje ani kabel, protože energii pro práci myčky dodává Lion baterie. Myčka vytře na jedno nabití 60 m2. Oceníte také to, že vám nezabere zbytečně mnoho místa. Díky její kompaktní velikosti ji snadno uskladníte.

Doporučená cena: 9 990 Kč

Podlahová myčka Kärcher FC 5 Cordless
Podlahová myčka Kärcher FC 5 Cordless

Podlahová myčka Kärcher FC 5 Cordless

Bateriová podlahová myčka Kärcher FC 3 Cordless

Bateriová podlahová myčka Kärcher FC 3 Cordless vytírá stále čistou vodou. K úklidu nepotřebujete nic víc, než jen ji a trochu čisticího prostředku. Zapomeňte na kbelík s min. 5 litry vody, který jste dosud běžně používali. Bateriová podlahová myčka funguje na jednoduchém principu. Rotující válce neustále zvlhčuje čistá voda, zatímco vytřené nečistoty jsou shromažďovány v nádobkách umístěných za válci. Podlahy jsou tak o 20 % čistší, než při použití běžného mopu.

Štíhlá konstrukce myčky FC 3 Cordless byla oceněna i prestižní cenou DESIGN AWARD 2019. Zajišťuje bezproblémovou práci pod nábytkem i její pohodlné uložení bez velkých nároků na místo. Otočný kloub se postará o snadné čištění krajů i rohů. Jelikož myčka vodou neplýtvá, nebudou podlahy příliš mokré a uschnou za pouhé 2 minuty. Myčku můžete používat zcela bez starostí na různé typy tvrdých podlah, dokonce i na parkety a nemusíte se bát ani vytírání v blízkosti podlahových lišt, které mohou být na vlhkost citlivější. Výkonná lithium-iontová baterie poskytuje maximální volnost pohybu, jelikož lze vytírat zcela nezávisle na elektrických zásuvkách. A intuitivní LED kontrolka průběžně informuje o stavu baterie.

Doporučená cena: 7 290 Kč

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.