logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Zákonné povinnosti při správě budov

Brno, orloj, domy. Foto D.Kopačková, redakce
Brno, ilustrační obrázek, foto D.Kopačková, redakce

Staráte se o budovu nebo budovy? A jak jste na tom se znalostí zákonných povinností? Vyplněním dotazníku se to dozvíte a navíc pomůžete při zpracování diplomové práce.

Reklama

Dotazník pro potřeby diplomové práce

S provozem nemovitostí, technického a provozního zařízení budov souvisí často plnění několika stovek legislativních povinností, které v aktuálním stavu nejsou mnohdy společnosti podrobně schopny systematicky zmapovat a následně zkontrolovat jejich řádné plnění.

"Smyslem diplomové práce je pomoci organizacím nastavit systémy vytvářející primárně jejich ochranu. Ohrožení společností lze vnímat např. v udělení pokut za propadlé revize a kontroly, nevyplacení pojistných plnění při škodných událostech, ale hlavně trestně právní odpovědnost statutárních představitelů firem a odpovědných zaměstnanců," říká Bc. Linda Petrová z katedry Městského inženýrství, stavební fakulty Vysoké školy báňské - Technické univerzity v Ostravě.

Dotazník k vyplnění bude k dispozici do 31.08.2018

Zadáním údajů získáte dobrý nástroj pro zjištění aktuálního stavu u vás

"V případě zanechání kontaktu a základních informací o vaší organizaci (obor, počet zaměstnanců, počet provozoven) Vám následně zašlu kompletní vyhodnocení provedeného porovnání, benchmarkingu. Získáte tím velice dobrý nástroj pro zjištění vašeho aktuálního stavu ochrany organizace před možnými riziky v oblasti správy nemovitostí a budete se moci porovnat s organizacemi obdobné velikosti a typu zaměření," ukazuje benefit proč dotazník vyplnit Bc. Linda Petrová

"Vyhodnocení bude zcela anonymní. Vyplnění tohoto dotazníku Vám zabere asi 10 minut. Předem Vám děkuji za jeho vyplnění a těším se na Vaše odpovědi," říká L. Petrová s tím, že výsledky dotazníku budou také zpracovány a uveřejněny formou článku i na TZB-info.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.