logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Ostrahu pardubického letiště přebírá společnost M2C

Pardubické mezinárodní letiště ohlídá od nového roku renomovaná společnost M2C. Střídáme současnou bezpečnostní agenturu G4S, která pro pardubické letiště zajišťovala ostrahu i bezpečnostní služby několik let.

„V rámci výběrového řízení jsme oslovili tři firmy, které jsme vyhodnotili co do poskytovaných služeb i referencí jako nejlepší. Naše požadavky na tyto služby jsou poměrně vysoké, jde o ostrahu areálu mezinárodního letiště, včetně zajištění bezpečnostní kontroly při příletu i odletu letadel. Vítězem výběrového řízení se stala společnost M2C, která splnila všechny naše podmínky," řekla ředitelka East Bohemian Airport Hana Šmejkalová.

Společnost M2C se může chlubit čtyřiadvacetiletou tradicí a zkušenostmi s bezpečnostními službami pro řadu nákupních, sportovních i společenských center, pro výrobní areály i bankovní domy i významné úřady a instituce. Působí nejen v České republice, ale i na Slovensku, Bulharsku, Maďarsku, Rusku a v dalších zemích.

Na podzim se zástupci M2C účastnili konference "Counter-Terrorism Policy and Soft Targets Protection in Reaction to Recent Attacks in Europe", pořádané Ministerstvem vnitra ČR, která byla zaměřená na problematiku terorismu a ochrany měkkých cílů. Zároveň jsme byli partnerem Kulatého stolu na téma Zpřísňování bezpečnostních opatření u provozovatelů a majitelů měkkých cílů, který pořádala česká pobočka mezinárodního bezpečnostního sdružení ASIS International ve spolupráci se zástupci Policie ČR, Hasičského záchranného sboru a Ministerstva vnitra.

Společnost M2C má bohaté zkušenosti s letištním provozem v Praze např. pro společnost Skyport, Menzies a další společnosti.

letiště pardubice m2c mark 2 corporation bárta

M2C
logo M2C

M2C je jednou z největších společností s mezinárodní působností, nabízející široké spektrum služeb v oblasti integrovaného facility managementu. Poskytuje komplexní služby v rámci správy nemovitostí (úklid, údržba a zabezpečení) a prostřednictvím ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.