logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Změna ve vedení divize Technologie budov Cofely a.s.

Cofely v ČR mimo jiné zajišťuje servisní služby, facility services a energetické služby vedoucí k zefektivnění energetického hospodářství, úspoře energií a snižování emisí.

Reklama

Ředitele divize Technologie budov Jiřího Jajtnera nahrazuje Petr Kukla

Dlouholetý člen představenstva a ředitel divize Technologie budov Jiří Jajtner ukončil k 30. září 2015 svou činnost v COFELY a.s. na pozici člena představenstva i ředitele divize.


Vedením divize Technologie budov je prozatím pověřen manažer oddělení Silnoproudé a slaboproudé technologie Petr Kukla

Jiří Jajtner zahájil svou činnost v roce 2001 ve společnosti SPECTRUM, spol. s.r.o. Vyškov na funkci vedoucího divize silnoproudu, následně od roku 2003 vykonával i funkci jednatele této společnosti. V roce 2012 došlo ke sloučení společností SPECTRUM, spol. s r.o. a FABRICOM CZ a.s. a tím ke změně názvu společnosti na COFELY a.s. Tam Jiří Jajtner od roku 2012 působil ve funkci ředitele divize Technologie budov a člena představenstva.

Vedením divize Technologie budov je prozatím pověřen manažer oddělení Silnoproudé a slaboproudé technologie Petr Kukla, který v COFELY působí od roku 2007 a má dlouholeté zkušenosti s vedením pracovního týmu i s realizací projektů.

Společnost COFELY a.s. si váží dlouholeté spolupráce s Jiřím Jajtnerem, děkuje za jeho práci a přeje mu do budoucna pevné zdraví a hodně úspěchů v pracovním i osobním životě.

O společnosti Cofely a.s.

Společnost Cofely se v České republice specializuje na návrh a realizaci komplexních energetických řešení, která zahrnují projektové a energetické poradenství, elektroinstalace v průmyslu a energetice, technologie inteligentních budov, realizace investičních celků a průmyslovou automatizaci.
Zároveň zajišťuje servisní služby, facility services a energetické služby vedoucí k zefektivnění energetického hospodářství, úspoře energií a snižování emisí.
V současnosti zaměstnává téměř 400 pracovníků a její obrat v roce 2014 dosáhl 1,5 miliardy Kč. Cofely je součástí francouzského koncernu ENGIE (dříve GDF SUEZ), který je světovou jedničkou v oblasti technické infrastruktury, výroby energií a energetických služeb. Se svými 150 000 zaměstnanci působícími v 70 zemích vytváří obrat 82 miliard EUR. Je kótovaný na burzách v Paříži, Bruselu a Lucemburku. Více informací naleznete na www.cofely.cz.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.