logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Klíčový kabinet TRAKA 21 aneb Mějte klíče pod kontrolou

Jednoduchý, výkonný a cenově dostupný systém od ASSA ABLOY umožňuje efektivní a bezpečnou správu až 21 klíčů či klíčových svazků s možností zpětného výpisu dat.

Reklama

S přelomovou novinkou v oblasti klíčového hospodářství přichází společnost ASSA ABLOY, která uvádí na trh moderní systém správy klíčů TRAKA 21. Systém je určen především pro malé a střední podniky, vozové parky a kancelářské budovy.

Všechny klíče jsou bezpečně uzamknuty v kovovém kabinetu TRAKA 21, který používá pro identifikaci klíčových svazků inovativní RFID technologii. Po zadání uživatelského PIN kódu se kabinet odemkne a uživatel si může odebrat pouze ty klíče, k nimž má v daný okamžik oprávnění. Ostatní klíče jsou uzamčeny pomocí patentovaného řešení na iFobu s bezpečnostní plombou, a jsou tak chráněny proti zneužití. Pro lepší orientaci jsou všechny klíčové pozice podsvíceny led diodami.
Správce systému může na integrovaném displeji nejen nastavit, ale také kontrolovat, kdo kdy a k jakým klíčům má přístup. Kompletní přehled o užívání jednotlivých klíčů lze snadno zjistit i zpětně díky exportu dat z paměti přístroje ve formátu xls. Data zde navíc zůstávají uložena i při dlouhodobém výpadku elektrické energie. Do přístroje je také možný hromadný import uživatelů pomocí .xls souboru.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.