logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vše o bezpečnosti práce na Safetyportal.cz

Při práci dochází k nepříjemným zraněním či dlouhodobým zdravotním potížím. Zaměstnavatelé mají zájem i povinnost své zaměstnance před nebezpečím úrazu chránit.

Reklama

3M jim v tom pomáhá nejen šíří portfolia svých ochranných prostředků, ale také vzděláváním. 3M Česko proto vytvořilo prostor, kde se sbíhají komplexní informace o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci. Safetyportal, určený zejména odborníkům na oblast BOZP, nyní získává novou podobu. Uživatelům zpříjemní vyhledávání, umožní jim komentovat příspěvky a zapojovat se do oborových diskuzí.

Unikátní internetový prostor Safetyportal.cz se komplexně věnuje všem aspektům problematiky bezpečnosti práce. Již pátým rokem nabízí odborníkům pro oblast BOZP, personalistům a majitelům firem novinky z oblasti legislativy, oznámení o konání seminářů a workshopů a představuje bezpečnostní produkty společnosti 3M. Užitečné rady poskytne i laikům, kteří se v problematice bezpečnosti práce prozatím neorientují a potřebují do ní proniknout.

Safetyportal je určen především specialistům v oblasti bezpečnosti práce. Odpovědi na otázky zde dostanou také zaměstnanci oddělení nákupu, kteří mají za úkol koupit například ‚masku s ochranou FFP1‘, ale přitom nevědí, co toto označení znamená. Na Safetyportalu získají odpověď a přesnou informaci, co je FFP1, a díky vylepšenému filtrování zjistí, jaké produkty tento technický parametr splňují. Registrovaní uživatelé si zde také mohou vyměnit své zkušenosti a postřehy v diskuzi, která je pro ně relevantní, protože zde naleznou kolegy z oboru,“ popisuje specialistka v oblasti bezpečnosti práce Michaela Hájková z 3M Česko.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.