logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

OKIN FACILITY se v letošním roce zaměří na Polsko a Slovensko

OKIN FACILITY, přední poskytovatel integrovaného facility managementu ve střední a východní Evropě, oznamuje změny ve vedení.

Reklama

Václav Trávník, který byl dosud výkonným ředitelem českého zastoupení, bude nově zodpovídat za všechny pobočky v zemích, ve kterých divize působí (Česká republika, Slovensko, Ukrajina, Bulharsko, Rumunsko a Polsko). Na pozice regionálních ředitelů nastupují Milan März a Jaroslav Vaněk. Dalším členem manažerského týmu je Martin Böhm, který byl jmenován ředitelem produktové linie. Cílem nové organizační struktury je maximální orientace na zákazníka a jednotná forma řízení všech poboček ve všech zemích.

Václav Trávník, výkonný ředitel OKIN FACILITY, k tomu říká: „Ustavením jednotlivých regionálních ředitelů a jednoho ústředního ředitele zaštiťujícího všechny regionální centrály bychom chtěli dosáhnout stejného způsobu řízení služeb facility managementu ve všech našich pobočkách a přenést tak know-how z rozvinutých trhů na ty méně rozvinuté. Zároveň všude uplatňujeme jednotný způsob obchodní politiky s podporou aliance European Customer Synergy.

OKIN FACILITY se bude i v roce 2015 stále více profilovat jako firma s vyspělým technickým know-how v oblasti revizí, ve které v současné době zaznamenává velké úspěchy. Revizní služby bude nově poskytovat společnostem, jako jsou ocelárny Vítkovice Steel, lídr v oblasti automatizace a energetiky ABB či zpracovatel plastu Fatra. Divize slaví úspěchy i na zahraničních trzích, v poslední době získala například nové kontrakty na provozování technické správy pro Slovenskou sporiteľňu na Slovensku a švýcarskou banku Credit Suisse v Polsku.

V letošním roce se plánujeme zaměřit především na Polsko a Slovensko, které mají pro naše podnikání výrazný potenciál. Stavebnictví na Slovensku zaznamenává, stejně jako v České republice, růst a nám se tak otevírají možnosti pro rozšiřování služeb u nových projektů. V těchto zemích vnímáme další možný růst u průmyslových a výrobních podniků, kde bychom chtěli navázat na naše české úspěchy,“ vysvětluje Václav Trávník.

Jaroslav Vaněk, který v divizi působí od roku 2011, přichází z pozice Business Unit Managera pro komerční budovy. Na pozici ředitele pro region Čechy bude zodpovědný za dodávku služeb a obchodní rozvoj v Čechách.

Milan März v OKIN FACILITY pracoval od roku 2006 na několika pozicích, naposledy jako Business Unit Manager pro síťové klienty. Nyní se stává ředitelem regionu Morava a Slovensko. Bude jednatelem slovenské pobočky OKIN FACILITY SK a současně bude mít na starosti i moravský region.

Martin Böhm dosud zastával funkci projektového manažera. Na nové pozici bude zodpovědný za řízení tzv. Product Units, které poskytují služby mobilní údržby, revizí, energetiky a bezpečnosti. K jeho dalším úkolům patří vývoj a implementace nových efektivních prvků řízení v oblasti facility managementu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.