logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

AB Facility zajistí technický facility management pro automobilku Hyundai

Společnost AB Facility uspěla v závěru loňského roku ve výběrovém řízení na dodavatele komplexních služeb technického facility managementu pro závod Hyundai Motor Manufacturing Czech v Nošovicích u Frýdku Místku.

Reklama

V následujících třech letech (2015 - 2017) tak bude zodpovídat za spolehlivý a ekonomický provoz všech nevýrobních technologií.

"Výsledek výběrového řízení je vyústěním vysoce profesionální práce týmu AB Facility, který tyto činnosti provádí v nošovickém závodě již od roku 2012," uvedl Pavel Iványi, generální ředitel společnosti AB Facility. V uplynulém období se potvrdila úspěšnost koncepce preventivní a prediktivní údržby, která byla společností AB Facility, co by dodavatelem technické služby, zavedena.

Výsledek výběrového řízení je o to cennější, protože to je poprvé v historii působení HMMC v České Republice, kdy aktuální dodavatel technického facility managementu obhájil svoji pozici. "Vnímáme to především jako závazek pro další zkvalitňování svých služeb a projektových řešení," doplnil Pavel Iványi.

Vedle technického facility managementu zajišťuje AB Facility pro výrobní závod automobilky Hyundai v Nošovicích také stavební údržbu budov a komplexní údržbu zeleně. Tým AB Facility v Nošovicích v současnosti tvoří více jak osmdesát specialistů.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.