logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Stěhování centrály společnosti CENTRA a.s.

Přesun do moderních prostor a soustředění obou součástí společnosti na jedno místo ještě zlepší komunikaci s klienty a poskytne prostor pro rozvoj a prohloubení spolupráce.

Reklama

Společnost CENTRA a.s. se připravuje na velké stěhování. Týká se většiny zaměstnanců centrály společnosti CENTRA a.s. z adresy Plzeňská 3185/5b, Praha 5 a všech zaměstnanců centrální účtárny z Paláce Křižík. Všichni tito zaměstnanci budou od 1. 10. 2014 sdílet společnou adresu Na Zatlance 1350/13, Praha 5. Přesun do moderních prostor a soustředění obou součástí společnosti na jedno místo ještě zlepší komunikaci s klienty a poskytne prostor pro rozvoj a prohloubení spolupráce. Zároveň společnosti přinese úsporu nákladů na dosavadní pronájem využívaných kancelářských prostor.

Nová budova se nachází jen pár kroků od stávajícího sídla společnosti. Nejužší vedení společnosti zůstává na adrese Plzeňská 3185/5b, Praha 5, která bude nadále oficiálním sídlem a fakturační adresou. Adresa Na Zatlance 1350/13, Praha 5 se stává korespondenční adresou. Veškeré dokumenty prosím zasílejte na uvedenou novou adresu. Nová telefonní čísla na jednotlivé zaměstnance budou včas zveřejněna na webových stránkách www.centra.eu.

Tímto srdečně zveme klienty a obchodní partnery společnosti CENTRA a.s. na den otevřených dveří nového pracoviště na adrese Na Zatlance 1350/13, Praha 5. Akce se bude konat dne 16. 10. 2014 od 16:00 hod.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.