logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

CAFM ARCHIBUS představuje novinky ve své nové verzi 21.2

ARCHIBUS každoročně přichází s novou verzí, jak je tomu i u ostatních celosvětových řešení. My se zda budeme snažit představit novinky, které obsahuje verze ARCHIBUS 21.2.

Reklama

Uživatelé ARCHIBUS jsou sofistikovaní profesionálové, kteří řídí a nastavují složité podnikové procesy, působí v dynamických organizacích a jsou zvyklí dodržovat stanovené termíny. Aby uspokojil potřeby svých uživatelů, zůstal ARCHIBUS verze 21.2 věrný třem principům. Být výkonný, aby práci dotáhl do konce. Být mobilní, aby se vše dalo udělat odkudkoliv. Být jednoduchý, aby se s ním mohl kdokoliv naučit rychle pracovat.

Výkonný

I když je nový ARCHIBUS mnohem jednodušší než předchozí verze, obsahuje výkonnější funkce zabudované přímo do platformy ARCHIBUS. Metriky umožňují měřit a sledovat důležité „životní funkce“ celého portfolia vašich nemovitostí a procesů. Nastavitelná upozornění vás informují o všech důležitých událostech, o kterých potřebujete vědět okamžitě. Poskytuje funkci Drill-down pro zobrazení detailů, které potřebujete znát pro správné vyřešení problémů - dokonce i z mobilních zařízení. Více o ARCHIBUSU verze 21.2

Pokud chcete vědět více, požádejte společnost IKA DATA, která je dodavatelem ARCHIBUS pro ČR a Slovensko, o prezentaci či přístup do demoverze. Kontaktovat je můžete telefonicky nebo e-mailem.

Nový ARCHIBUS
Tzv. „All-in-one“ Home Page dává aplikacím toho druhu nový směr. 80% důležitých informací je dostupných právě na této domovské stránce, kterou si navíc díky jednoduchosti budete umět sami nastavit podle svých potřeb.
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.