logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Shozy na prádlo Artox - nový systém dvířek Quick Touch

Shozy Artox jsou jediným certifikovaným systémem v ČR, takže pouze s nimi má klient zaručeno bezproblémové kolaudační řízení. Novinkou jsou tzv. "ztracená dvířka", která zcela splynou se stěnou.

Reklama

Při plánování centrálního vysavače určitě není od věci uvažovat i o shozu na prádlo, konkrétně značce Artox. Shozy Artox jsou totiž jediným certifikovaným systémem v ČR, takže pouze s nimi má klient zaručeno bezproblémové kolaudační řízení.

Kostru systému tvoří nerezová šachta, do které se vhazuje prádlo přes elegantní dvířka. Jejich výplň může být provedena například z nerezu, zrcadla, keramického obkladu či ze dřeva. Nový systém pojistek dvířek Quick Touch navíc umožnil eliminovat vystouplé úchytky, takže výsledný estetický efekt je naprosto dokonalý.

Novinkou jsou tzv "Ztracená dvířka" , která zcela splynou se stěnou, kde jsou umístěna. Mohou být dodána s relegantním rámečkem, nebo i bez něho. Pak je patrná pouze nenápadná spára mezi dvířky a okolním povrchem. Shozy na prádlo Artox jsou k dostání v provedení pro rodinné domy s průměrem šachty 300 mm a v provedení pro komerční využití s průměrem šachty 400 mm a zvětšenými vhozovými dvířky.

shozy prádla newag artox
Nový systém pojistek dvířek Quick Touch
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.