logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Záštitu nad Týdnem Facility managementu 2012 převzal předseda vlády ČR

Týden Facility managementu se uskuteční 12. – 16. 11. 2012 v Praze. Účast potvrdili Thomas Mitchel - Pass Chairman IFMA (USA), John Hanlon a David Chisholm – FM specialisté pro oblast veřejné správy (UK).

Reklama

Záštitu nad již XII. ročníkem Týdne Facility managementu, který se uskuteční ve dnech 12. – 16. listopadu 2012 v Praze, opětovně převzal předseda vlády České republiky RNDr. Petr Nečas.

Představenstvo IFMA CZ obdrželo dokument obsahující potvrzení záštity předsedy vlády České republiky RNDr. Petra Nečase nad XII. ročníkem „Týdne Facility managementu“, který se uskuteční ve dnech 12. – 16. listopadu 2012 v Praze. Motto letošního ročníku je „Kde jsou hranice úspor?“. Osobní účast předsedy vlády ČR bude ještě upřesněna. Osobní podporu přislíbil i ministr pro místní rozvoj pan Ing. Kamil Jankovský.

Dále svou účast na mezinárodní konferenci konané dne 13. listopadu 2012 potvrdil Thomas Mitchel - Pass Chairman IFMA (USA), John Hanlon a David Chisholm – FM specialisté pro oblast veřejné správy (UK).

„Velice si vážíme opětovné osobní záštity předsedy vlády pana Petra Nečase. Získáváme tím jednoznačný signál, že i naše země se zařazuje do skupiny pokrokových společností, které si uvědomují význam tohoto oboru pro budoucnost. Vedle zdůraznění významu Facility managementu Evropským parlamentem, který náš obor zařadil mezi čtyři nejvýznamnější oblasti rozvoje příštích let, se tak záštita předsedy vlády ČR stává signálem pro váhavce, kteří stále ještě nechtějí nebo neumí zhodnotit přínosy Facility managementu pro své společnosti a ekonomiku ČR jako celek,“ řekl prezident IFMA CZ Ing. Ondřej Štrup.

Jako každoročně zahrnuje Týden Facility managementu exkurzi do zajímavého objektu v ČR, hlavní konferenci, společenský večer s vyhlášením cen FM AWARDS, workshop a doprovodné konference našich partnerů.
Exkurze do technického zázemí energeticky úsporné administrativní budovy Amazon Court se uskuteční dne 12. listopadu 2012. Vstup bude zajištěn pro přihlášené účastníky.

Mezinárodní konference IFMA CZ se uskuteční dne 13. listopadu 2012 nově v City Tower, Aureole, Praha 4 a po konferenci bude následovat společenský večer s vyhlášením FM AWARDS 2012, který se uskuteční v Kaiserštejnském paláci, Malostranské nám. 23, Praha 1.
Celodenní středeční workshop na téma "Zavedení efektivního FM krok za krokem" (vede FM Institute) proběhne dne 14. listopadu 2012 v City Tower, Aureole, Praha 4.

  • Doprovodné akce v následujících dnech (tj. 15. – 16. listopadu 2012) jsou rezervovány pro partnery. Program bude upřesněn.
  • Více informací o připravovaných akcích naleznete na www.ifma.cz.
  • Týden Facility managementu 2012 pořádá asociace IFMA CZ a organizátorem akce je společnost Mascotte s.r.o.

O asociaci:

Česká pobočka mezinárodní asociace facility manažerů IFMA CZ se svou činností a zaměřením hlásí k činnosti International Facility Management Association. Hlavním cílem IFMA CZ je prosazování zásad facility managementu do činnosti subjektů podnikajících či jinak působících na území ČR. Dalším klíčovým cílem asociace je rozvoj vzdělávacích a popularizačních aktivit na poli facility managementu. Asociace se také podílí na mezinárodních aktivitách celosvětové asociace IFMA. Česká pobočka IFMA CZ působí na českém trhu od roku 2000. IFMA CZ je současně aktivním členem evropské asociace EuroFM.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.