logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Stáčírna nápojů Bonny odvodněna v nerezu

Průmyslové podniky, obzvláště potravinářské, mají vysoké nároky na odvodnění ve svých provozech. Odvodňovací žlaby musí odolávat i louhům a čistícím prostředkům, proto je ideální používat nerezové, vyrobené z oceli třídy 316.

Tato ocel má zvýšenou chemickou odolnost. Do výrobních prostor nové stáčecí linky minerálních vod v Kyšicích byl instalován nerezový krabicový žlab šířky 400 mm.

Spád dna i tvar žlabu určil Projekční tým MEA podle individuálních potřeb provozu a kapacity odvodnění. Dno žlabu je dostatečně spádované a hrany vyztužené vysokopevnostním tmelem. Mřížkové rošty na žlaby byly také zvoleny podle zátěže a vyrobeny z kompozitního materiálu s protiskluzovou úpravou.

Kompozitní materiál MEA je směs polyesterové pryskyřice a skelných vláken, která zaručuje odolnost proti korozi a agresivním chemickým prostředkům. Kompozit má téměř neomezenou životnost a může se dlouhodobě užívat bez nátěrů nebo jakéhokoliv povrchového ošetření.

více o nerezovém odvodnění v průmyslových provozech


MEA Water Management s.r.o.
logo MEA Water Management s.r.o.

Komplexní hospodaření s dešťovou vodou. Firma nabízí odvodňovací systémy pro venkovní plochy z polymerického betonu, nerezové systémy pro gastro provozy, nerezové koupelnové žlaby, podlahové a střešní vpustě, vsakovací systémy a nádrže na dešťovou vodu, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.