logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Pilíře postavíte nejlépe z tzv. CDemek či CVček

Mrazuvzdorné maloformátové cihly, tzv. CDm a CV mají i mezi moderním cihelným materiálem své nezastupitelné místo. Díky své mrazuodolnosti až 25 cyklů, vysoké pevnosti a specifické velikosti se hodí především pro stavbu pilířů, uplatní se také jako lícové a pohledové zdivo.

Příčně děrované cihly HELUZ CDm se vyrábějí v rozměrech 240 x 115 x 113 mm a jsou určeny pro zdivo tloušťky 115 a 240 mm. Díky vysoké pevnosti v tlaku až 20 MPa jsou ideálním materiálem pro stavbu nosných stěn a pilířů, díky svým rozměrům pak pro stavbu příček a přizdívek. Často jsou také používány jako pohledové a lícové zdivo.

Cihly HELUZ CV 14 mají rozměry 290 x 140 x 140 mm a jsou určeny pro dvojí rozměr zdiva: v případě příček a přizdívek pro zdivo tloušťky 140 mm a u stěn, pilířů a adaptací pro zdivo tloušťky 290 mm. Lze je použít i pro nosné sloupky.
Oba uvedené produkty lze také použít jako doplňkové cihly pro všechny druhy zdiva kromě zdiva s vysokými nároky na tepelný odpor a akustiku.


HELUZ CDm

HELUZ CV 14

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. vyrábí a dodává komplexní cihelný systém pro hrubou stavbu, jehož součástí jsou tepelněizolační cihelné bloky pro obvodové zdivo, cihly pro nosné, příčkové a akustické zdivo, keramické stropy a překlady, nosné překlady pro venkovní rolety a žaluzie, keramické stropní panely, cihelné komíny, cihelné obkladové pásky, cihelná dlažba a nepálené cihly.


HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.