logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Anketa „Řekni nám proč“: Pozvěte své přátele na kolaudační party, kterou hradí Ytong

Pozvěte své přátele na kolaudační party, kterou hradí Ytong

Společnost Xella CZ vyhlašuje již 2. ročník ankety „Řekni nám proč“. Dokončujete právě hrubou stavbu z pórobetonu Ytong? Jistě tak máte za sebou plno zážitků a zkušeností z výstavby. Nyní máte jedinečnou šanci podělit se o tyto zážitky a postřehy ze

stavby vašeho domu a vyhrát kolaudační párty hrubé stavby. Stačí zodpovědět jednoduchou anketní otázku: „Proč jsem se rozhodl stavět právě z Ytongu?“, sepsat zajímavou historku z průběhu stavby, kterou doplníte fotografiemi. Pro všechny účastníky ankety je připravené malé překvapení. Hlavní výhru, kolaudační párty v místě stavby, uspořádá společnost Xella CZ pro tři výherce, jejich rodiny, známé, pomocníky na stavbě a třeba i nové sousedy. Anketa bude probíhat od května do konce srpna 2011.

Loňský první ročník ankety nás velmi mile překvapil svým nebývalým zájmem soutěžících. Nápaditost s jakou se účastníci pustili do sepisování svých zážitků z výstavby, stejně jako jejich nadšení a elán s jakým pořizovali své fotografie, nás přiměl k uspořádání druhého ročníku této ankety. Když je něco úspěšné mělo by se v tom pokračovat, a proto jak bývá již při našich soutěžích zvykem, meze fantazii ani vtipu se nekladou. Rádi bychom se od našich zákazníků dozvěděli, co sehrálo při výběrů materiálu pro stavbu nejdůležitější roli a jaké byly hlavní důvody, proč si stavebníci zvolili právě Ytong. Zajímají nás všechny faktory, které jsou pro naše zákazníky klíčové. Podněty od stavebníků, kteří s našimi výrobky pracují, jsou pro nás cennou zpětnou vazbou pro další vývoj produktů a zkvalitnění našich služeb. Smyslem celé této akce je ještě lépe poznat, jak je značka Ytong vnímána širokou veřejností,“ říká o anketě projektová specialistka Zuzana Krausová.

Podmínkou účasti v soutěži je zodpovězení anketní otázky „Proč jsem se rozhodl stavět právě z Ytongu“, sepsání krátkého příběhu či zajímavosti ze stavby a zaslání jedné či více fotografií. Kvalitu příspěvků bude hodnotit porota složená z odborníků společnosti Xella CZ. Soutěžící mohou své příspěvky posílat pomocí formuláře, který je, společně s detaily a podmínkami soutěže umístěn na stránkách www.ytong.cz nebo na kontaktní adresu společnosti Xella CZ s heslem „Řekni nám proč“. Na domovské stránce Ytongu zájemci najdou nejen všechny příběhy a fotografie prvního ročníku ankety, ale i rozhovory s loňskými vítězi a reportáže z jejich kolaudační párty, které jim uspořádala společnost Xella CZ.


Xella CZ, s.r.o.
logo Xella CZ, s.r.o.

Kompletní stavební systém Ytong nabízí ucelené řešení celé hrubé stavby i povrchových úprav. Zahrnuje tepelněizolační řadu tvárnic Lambda YQ, s níž je možné dosáhnout hodnot pasivní výstavby i jednovrstvým zděním bez zateplování.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.