logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

HELUZ získal ocenění v soutěži "Nejlepší výrobce stavebnin roku"

V prostorách pivovaru Černá Hora byly 16. září 2010 již tradičně vyhlášeny výsledky 3. ročníku soutěže Nejlepší výrobce stavebnin roku. Společnost HELUZ cihlářský průmysl v. o. s. slavila úspěch hned dvakrát – objevila se v užší nominaci soutěže v kategorii nad 150 zaměstnanců a zároveň vyhrála cenu časopisu Stavebnictví.

Cílem soutěže, která se koná pod záštitou Svazu podnikatelů ve stavebnictví v ČR, ÚRS Praha, a.s., a Ministerstva průmyslu a obchodu ČR, je představit odborné i laické veřejnosti nejmodernější výrobní provozy a závody průmyslu stavebních hmot v České republice s jejich progresivními výrobky pro stavebnictví a ukázat, že i výroba stavebních hmot a materiálů může být ohleduplná, šetrná a přitom moderní a úsporná.

Společnost HELUZ, největší český výrobce a dodavatel cihelného materiálu, uvedla v roce 2009 na trh novou řadu broušených cihel HELUZ FAMILY pro nízkoenergetické a pasivní domy, které mají nejlepší tepelněizolační parametry z materiálů pro jednovrstvé zdivo v Česku. "Řada výrobků HELUZ FAMILY se pro své vynikající vlastnosti stala u zákazníků a projektantů velmi populární. Tyto cihly jsou vyráběny v nejmodernějším výrobním závodě v Hevlíně, který jsme spustili do provozu v dubnu loňského roku. Výroba je zde efektivnější a méně energeticky náročná, než je tomu u starších provozů cihelen", uvádí Ing. Jan Krampl, obchodní ředitel, a vysvětluje tak, v čem spatřuje úspěch společnosti HELUZ v této soutěži.

Ceny byly vítězům předány za účasti tajemníka Svazu podnikatelů ve stavebnictví Ing. Michaela Smoly, MBA, zástupců Ministerstva průmyslu a obchodu ČR Ing. Pavlíny Janikové a Ing. Pavla Malinského, zástupce ÚRS PRAHA, a.s., ředitele úseku inženýrské činnosti Ing. Zdeňka Kunce, CSc., a zástupce mediálního partnera soutěže šéfredaktora časopisu Stavebnictví Mgr. Jana Táborského.


HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.