logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

V ceně cihel Porotherm je zahrnuto vše, co správný investor od kvalitních produktů očekává

Při rozhodování, od jakého dodavatele se vyplatí odebírat zdivo, je kromě ceny důležité posuzovat i doplňkové služby. Například ke zdivu od značky Porotherm nabízí Wienerberger řadu nadstandardních služeb. Investoři mohou využít dopravu, pojivo zdarma, zákaznickou podporu po celou dobu výstavby hrubé stavby nebo pomoc se získáním dotace „Oprav dům po babičce“ a mnoho dalších výhod, které jsou dostupné i při nákupu produktů Wienerberger přes jiné dodavatele stavebních materiálů.

Wienerberger nabízí několik služeb včetně té úplně prvotní – kalkulace stavebního materiálu značky Porotherm, Terca a spotřeby střešní krytiny a doplňků značky Tondach. Dům podle svých představ si může kdokoliv navrhnout na webových stránkách konfigurátoru domu už za 5 minut. Kromě vizualizace se investoři dozví odhad nákladů na stavbu domu, ať už se rozhodnou pro stavbu svépomocí nebo na klíč.

Nejdůležitější služba pro investory je technické poradenství a podklady od týmu KAMP (Key Account Manager Projectant) pro jeho projektanta. To zajistí, že dům bude správně naprojektovaný s individuálně navrženými materiály v ideálně typových detailech. S námi má zákazník jistotu, že se má vždy na koho obrátit a získá materiály vysoké kvality z české výroby. Pro výběr správného materiálu mohou investoři využít bohatou nabídku digitálních podkladů dostupných na webu WIP zóna. K dispozici je zde široká nabídka podkladů pro provádění návrhů v 2D i 3D, konstrukční detaily, 3D objekty a povrchové textury produktů Tondach, Semmelrock a Terca ve velmi vysokém rozlišení, což napomáhá projektantům k přesnému vykreslení budoucích staveb a jejich návrhů. V případě, že si investor stále není jistý materiálem nebo odstínem, má možnost objednat si vzorek produktu zdarma.

Při objednání zdiva je samozřejmostí doprava zdarma na místo stavby a odpovídající množství vhodného pojiva, například zdicí pěna stojí samostatně okolo 1 000 korun. Na průměrný rodinný dům se jich vypotřebuje zhruba 30, to je dohromady 30 000 korun k dobru, které určitě každý stavebník ocení.

Po celou dobu hrubé stavby může také investor libovolně využívat zákaznickou podporu a směřovat své dotazy na regionální odborníky nebo centrálu. Dále nabízíme novou službu – pomoc s vyřízením dotace „Oprav dům po babičce“. Pokud si nebudete vědět rady se získáním příspěvků, tak je tu náš proškolený tým a unikátní digitální dotační kalkulačka dostupná na webu společnosti Wienerberger, která slouží pro výpočet maximální výše dotace.

Kromě služeb, které jsou zdarma, lze využít i ty s malým příplatkem. Velmi oblíbenou službou je „Pomoc se založením zdiva,“ součástí které je: 5 hodin aktivní činnosti našeho stavebního technika přímo na stavbě, kompletní založení stavby včetně nosného zdiva až do 150 m2. K dispozici mají odborníci veškeré profesionální vybavení. Za několik hodin práce mají stavebníci první řadu celého domu a stavební technici je i zaškolí a vysvětlí další postupy, aby zvládli celou stavbu svépomocí. Za tuto službu se platí 6 050 Kč včetně DPH.

Pokud bych měl seřadit nejoblíbenější služby našich zákazníků, pořadí je následující:

  1. V přípravné fázi projektu jistě každý ocení kalkulaci do poslední cihly zdarma
  2. Pomoc se založením první řady zdiva
  3. Zaslání vzorků materiálu Tondach a Terca na vyžádání
  4. A v neposlední řadě technickou podporu po celou dobu hrubé stavby (telefonicky nebo přes e-mail)

Wienerberger s.r.o.
logo Wienerberger s.r.o.

Skupina Wienerberger AG představuje největšího světového výrobce cihel Porotherm a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny Tondach v Evropě. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení. V ČR působí společnost ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.