logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Ohodnoťte modely z perníku i dýně, za hlasování v soutěži HELUZ Dům roku můžete vyhrát bednu sektu

Kreativita soutěžících ohromila, podívejte se na 10 nejlepších videí s budoucími domy z cihel HELUZ a ohodnoťte i nejhezčí již postavený dům. Soutěž HELUZ Dům roku 2021 jde do finále a vy můžete svými hlasy rozhodnout o tom, který nejpůsobivější hotový dům z cihel HELUZ vyhraje kategorii Postavili jsme dům z cihel HELUZ a kdo vyhraje stavební materiál na svůj budoucí domov v kategorii Náš budoucí dům z cihel HELUZ. Hlasující postoupí do slosování o bednu prémiového sektu.


Soutěžící v kategorii Náš budoucí dům z cihel HELUZ měli za úkol vytvořit model plánovaného domova a odprezentovat jej v krátkém videu. Volba materiálu modelu a provedení byly zcela na jejich kreativitě a výsledek stojí za to. Stavělo se z papíru, dřeva, různých stavebnic, perníku, cukrovinek, krabiček od zápalek a dokonce i dýně, nezahálely nůžky, lepidlo, barvičky, ale ani laserové řezačky či 3D tiskárny. Podívejte se, co všechno dokázaly přihlášené rodiny společně vytvořit a vyberte, kdo vyhraje cihly na stavbu domu.

V kategorii Postavili jsme dům z cihel HELUZ ohodnoťte, který z přihlášených domů se vám líbí nejvíce, a můžete začít držet palce jak svým favoritům, tak sami sobě. Hlasuje se na Facebooku společnosti HELUZ, kde nahoře najdete příspěvek s odkazy na obě soutěžní kategorie. Vyberte v nich své dva favority a dejte jim like. Každý hlasující, který je zároveň fanouškem stránky HELUZ Česko, postupuje do slosování o bednu prémiového sektu. Zapojit se můžete do 9. Prosince 2021.


HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.