logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

ROZHOVOR: On-line stavební učebnice pro středoškoláky

Stawebnice je nový výukový nástroj pro střední školy a odborná učiliště stavebních oborů. Trvale aktualizovaná aplikace pro tablety i stolní počítače zahrnuje pravidla pro provádějí hrubé stavby i dokončovacích prací. Kromě výuky formou názorných obrázků, 3D modelů i videí umožňuje i interakci mezi učitelem a žákem. V rozhovoru Stawebnici představuje produktový manažer společnosti HELUZ Ing. Pavel Heinrich.

Reklama

Stawebnice obsahuje stavbu zděného domu od základů až po střechu. Uživatelé se seznámí s teoretickým základem, od stavebních materiálů, skladeb konstrukcí a řešení detailů po provádění jednotlivých etap stavby. V učebnici jsou naprogramované i testy pro pozdější ověření znalostí. Své vlastní testy si mohou vytvořit i učitelé a sdílet je svým žákům.

Stawebnice je on-line učebnice primárně určená pro střední odborné školy a učiliště. Využít ji můžou studenti a učni i pro samostudium a zdarma si ji lze stáhnout do chytrých telefonů, tabletů či notebooků. Více o Stawebnici v rozhovoru s Pavlem Heinrichem a ve článku na TZB-info.

Pokud Vás rozhovor zaujal, můžete sledovat i ostatní videa portálu TZB‑info, případně se přihlásit k jejich odběru na YouTube.
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.