logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Rozhodujete se mezi prostorem a tichem? Už nemusíte!

Bydlení je stále dražší záležitostí a každý centimetr navíc se může pěkně prodražit. Ale kdo by chtěl žít v bytě o velikosti králíkárny, ve kterém slyšíte i kroky sousedovy kočky? Kdo by chtěl žít nerušeně bez hluku od sousedů, ale za cenu tlustých zdí, které ho okrádají o drahou obytnou plochu?

Přitom stačí tak málo – zaměřit se na materiál, ze kterého jsou zdi postaveny, a zabili jste dvě mouchy jednou ranou.

Tiché a štíhlé řešení!

Česká firma Heluz uvedla na trh přelomovou novinku – cihlu AKU KOMPAKT 21 broušená, která předčí potenciální konkurenci svou menší tloušťkou a vyšším akustickým útlumem. Cihelná tvarovka totiž obsahuje střední vrstvu z minerální izolaci a kombinace těchto různorodých materiálů pohlcuje decibely a tlumí hluk. Zdi jsou tenčí a obytný prostor hraje ve prospěch lidí, ne zdiva. Zvukový komfort dále zvyšují propracovaná řešení konstrukčních detailů – HELUZ nedodává jen stavební blok, ale celé systémové řešení. Všechny tyto výhody ocení kromě nájemníků i stavitelé bytových domů – centimetry a metry čtvereční, které získáte navíc díky jejím úsporným rozměrům, znamenají více využitelných metrů čtverečních na stejné zastavěn ploše a mají významný vliv na vyšší rentabilitě projektu.

Dispozice pro ticho

S cihlou, která „požírá“ decibely, postavíte místnosti s vysokým akustickým komfortem. Můžete si navolit dispozici bytu podle vašich představ s vědomím, že každý může mít pro sebe klid a soukromí. Zároveň stejný komfort poskytnete i sousedům.

Důkaz, že HELUZ to s inovativními technologiemi myslí vážně, je i skutečnost, že pro kampaň získal silného spojence – společnost BMW. Po silnicích celé republiky se díky tomu prohání elektromobil BMW i3, který upozorňuje na stejnou filozofii dvou výrobců z úplně odlišných oborů - přinášet na trh inovativní řešení zvyšující uživatelský komfort pro majitele při zachování ohleduplnosti vůči okolí. Slovy marketingové manažerky HELUZU Andrey Stejskalové: “I když to může být na první pohled překvapující – elektrické BMWi3 i kompozitní AKU KOMPAKT 21 broušená nabízejí každý ve svém oboru stejné benefity – méně hluku a více místa při respektování ekologické udržitelnosti a ohleduplnosti vůči okolí.



HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.