logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

HELUZ a Bára Špotáková na stavebním veletrhu FOR ARCH

Jubilejního 25. ročníku stavebního veletrhu FOR ARCH se tradičně zúčastní společnost HELUZ. Veletrh se koná v termínu 16. – 20. září na výstavišti PVA Letňany v Praze. Hlavním tématem je letos revitalizace a rekonstrukce.

Přední výrobci z oblasti stavebnictví každoročně představují novinky a trendy ze svého oboru. Společnost HELUZ chce ukázat vývoj svých vlastních cihel za posledních dvacet let. Vrcholem jsou cihly HELUZ Family 2in1 vyplněné polystyrenem, které splňují požadavky pro nízkoenergetické, pasivní a nulové domy. Použitím těchto cihel nové generace se domy už nemusí zateplovat. Vystaveny budou stropní konstrukce HELUZ MIAKO, nosné překlady se schránkou pro venkovní stínicí systémy a komínový systém HELUZ Izostat DUO. Zájemci se mohou podívat na ukázky omítek vhodných pro jednovrstvé zdivo HELUZ a také na prezentaci pojiv – dvou druhů lepidel a zdicí pěny. Odborníci budou připraveni se zájemci konzultovat jejich dotazy i nápady ohledně stavby. Profesionálové, ale i široká veřejnost si může vybrat z řady specializovaných přednášek, poradenských center a doprovodného programu. Veletrh FOR ARCH vloni navštívilo více než 71 000 lidí a je tak největším stavebním veletrhem v České republice.

Autogramiáda Báry Špotákové na stánku společnosti HELUZ

Na stánku českého výrobce cihel bude v sobotu 20. září od 11 hodin přítomna oštěpařka a světová rekordmanka Bára Špotáková. Ta je letošní tváří společnosti HELUZ. Spojení Báry a HELUZu není však náhodné. Oštěpařka si pro svůj rodinný dům vybrala právě cihly HELUZ Family 2in1. Dalším pojítkem jsou zlaté medaile. Bára má na svém kontě dvě zlaté olympijské a HELUZ několik zlatých medailí za své výrobky. Na veletrhu FOR ARCH získal HELUZ nejvyšší ocenění GRAND PRIX v roce 2013 za Environmentální prohlášení o produktu pro pálené cihly HELUZ, v roce 2012 za Sanační sadu HELUZ Profi a v roce 2011 za cihly HELUZ Family 50 2in1.




Soutěž na XBoxu a speciální veletržní sleva

Společnost HELUZ připravila pro návštěvníky své expozice celotýdenní soutěž na XBoxu v hodu oštěpem. Zájemci si mohou změřit své síly v disciplíně Báry Špotákové. Oceněny budou dva nejlepší hody. Z celotýdenního zápasení vzejde jeden vítěz, kterému HELUZ předá tablet. Druhý tablet získá ten, kdo v sobotu 20. září mezi 10:00–12:30 hod. hodí oštěpem na XBoxu největší vzdálenost. Tablet a zlatou medaili mu osobně předá Bára Špotáková ve 13:00.

Každý, kdo si na veletrhu objedná materiál HELUZ na hrubou stavbu rodinného domu, obdrží speciální veletržní slevu.

VIDEO: Rozhovor s Bárou Špotákovou na stánku HELUZ


HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.