logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Doporučení: deset výhodných nabídek elektřiny pro svícení

Je dobré si alespoň jednou za rok, v době, kdy dostanete vyúčtování za energie zkontrolovat, zda neplatíte příliš. Ke kontrole vyúčtování velmi dobře slouží Kalkulátor cen energií TZB-info. Když nebudete se svým současným dodavatelem spokojeni, můžete si v kalkulátoru vybrat jinou nabídku.

Reklama

Kalkulátor cen energií TZB-info

Elektřina:

Pro zákazníky s nízkou spotřebou elektřiny, obvykle důchodci, nebo bezdětní lidé, jsem vybral spotřebu 1 500 kWh za rok s distribuční sazbou D02d. Jedná se pouhý výběr, výborných nabídek je mnohem více, snažil jsem jen ukázat ty typické, které zákazníci využívají.

České teplo, ceník MALO_04:

Zákazník uzavírá smlouvu na dobu neurčitou, může kdykoliv změnit dodavatele, cenu dodavatel pravidelně aktualizuje, snižuje i zvyšuje podle situace na trhu. Nabídka je vhodná pro byty, které nejsou stále využívány, protože si obchodník neúčtuje stálý plat.

ELIMON / Svěží SPOT

Jedná se o nabídku s cenami, které jsou závislé na velkoobchodních cenách na spotovém trhu Operátora trhu. K těmto cenám si obchodník účtuje přirážku 161 Kč/MWh a stálý měsíční plat 49 Kč/měsíc. Jedná se rovněž o smlouvu na dobu neurčitou s možností kdykoliv změnit dodavatele.

Cena v Kalkulátoru uvedená vyjadřuje vážený průměr cen za posledních 12 měsíců, zákazník bude mít určitě jinou cenu. Nabídka sice nemusí být úplně nejvýhodnější na trhu v určitém okamžiku, ale doporučuji ji proto, že dlouhodobě s ní zákazník ušetří.

FONERGY / ELEKTŘINA pro domácnosti 2020

Obchodník je dlouhodobě znám svým excelentním přístupem k zákazníkům, výborným servisem i vstřícnými podmínkami. Ceny obchodník aktualizuje oběma směry zpravidla jednou ročně. Pro získání tohoto tarifu je potřeba platit převodem a komunikovat elektronicky. Výhodou je nulový stálý plat.

Skautská energie / Nabídka pro rok 2021 a rok 2022 – STANDARD

Výhodou této nabídky je fixní cena vysoutěžená na dva roky. Pořadatelé pravidelně vypisují aukce na další období, vybírají jen ty nejvýhodnější nabídky dodavatelů. Zákazník má jistotu, že dlouhodobě bude mít jedny z nejlepších cen na trhu.

Skautská energie / Nabídka pro roky 2020 až 2022 – ZELENÁ

Nejlevnější nabídka ekologické elektřiny na trhu v této kategorii. Jinak vše ostatní je stejné, jako u předchozího produktu.

Lumius / FIX 3

Ceník je určen pro ty, kdo tuší, že v příštím období se bude elektřina zdražovat a chtějí se „zásobit“ levnou elektřinou. Jinak společnost Lumius patří také k nejlépe hodnoceným obchodníkům na trhu.

Alpiq Retail / ELEKTŘINA Zelená Start A+ 36

Produkt je určen pro ty, kteří chtějí přispět k ochraně klimatu. Navíc zákazník se zásobí levnou elektřinou na tři roky dopředu. Energii mu bude dodávat známý, solidní švýcarský dodavatel se vstřícnými podmínkami pro zákazníky.

MND / Proud – Online – Domácnosti

Obchodník je známý a velmi populární díky své vstřícnost vůči zákazníkům a dobrými cenami. Ceník vyžaduje online komunikaci. Cena je garantována nejméně do poloviny dubna 2021.

ČEZ Prodej / ELEKTŘINA PRO ZTP

Jedná se o nejlevnější nabídku velkého a silné dodavatele. Zákazník u něj najde jistotu solidních zákaznických služeb u časem prověřeného obchodníka. Nabídka je určena pro zdravotně postižené zákazníky a je na dobu neurčitou.

Innogy / elektřina Garance 36

V dnešní nejisté době je dobré si cenu elektřiny pojistit, fixní cena na dobu tří let je proto ideálním řešením. Spolu s dodávkou elektřiny může zákazník využívat i rozsáhlé nabídky doplňkových služeb.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.