logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Reflexní pracovní oděvy MEWA - dobře viditelné i v zimě

Jak se to říká? Neexistuje špatné počasí, pouze nevhodné oblečení. Firma MEWA proto nabízí na zimu reflexní pracovní oděvy, které chrání před nepříznivým počasím. Pro každého, kdo pracuje ve dne či v noci venku i za špatného počasí – popeláři, geodeti, silničáři a mnozí další, potřebují obzvláště dobře viditelný pracovní oděv. V pracovních oděvech HI-VIS® a zimních pracovních oděvech MULTIWEAR® s reflexními prvky jsou pracovníci v zimě ideálně chránění a současně dobře rozpoznatelní.

Reklama

Množství možných kombinací

Kolekce reflexních pracovních oděvů MEWA jsou perfektně přizpůsobené požadavkům a nárokům spojeným s prací venku v zimě. Vždy s ohledem na bezpečnost a viditelnost. Jednotlivé díly z kolekce se nosí přes běžné denní pracovní oděvy a dají se navzájem různě kombinovat podle dané situace. A to ve dne i v noci. Reflexní pracovní oděvy HI-VIS® zaručují zaměstnancům optimální bezpečnost kdykoliv a za jakýchkoliv světelných podmínek. Fluoreskující materiál zajišťuje nejlepší možnou rozpoznatelnost ve dne, reflexní pruhy jsou nanejvýš užitečné například při osvětlení reflektory za tmy. Všechny součásti kolekce MULTIWEAR® spolehlivě ochrání před deštěm a chladem. A protože je počasí často proměnlivé, jsou zimní pracovní oděvy s reflexními prvky navržené tak, aby se daly několika málo pohyby přizpůsobit nové situaci.

Péče v souladu s normou garantuje ochranný účinek

Stejně jako každé jiné oblečení, které pravidelně nosíte, podléhá i reflexní pracovní oděv opotřebení. Znečištěná tkanina nebo opotřebované reflexní pruhy snižují rozpoznatelnost, a tedy i bezpečnost nositele; proto je po každém vyprání nezbytné zkontrolovat, zda je ochranný účinek dostatečný. Také chybnou údržbou se mohou poškodit reflexní pruhy nebo může být omezen účinek fluorescenční tkaniny. V této oblasti firma MEWA přesvědčila porotu německé průmyslové ceny „Industriepreis“ technologií, která byla speciálně vyvinuta ke kontrole reflexních a ochranných oděvů. Tento inovativní postup umožňuje automatizovanou kontrolu vlastností barev a reflexního účinku oděvů po vyprání.

Díky kolekcím reflexních pracovních oděvů MEWA jsou zaměstnanci dokonale chránění a současně dobře viditelní i v zimě.





 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.