logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Snapdrill nástroje na vrtání děr pro odbočky sprinklerů

Adaptéry pro vrtání otvorů do trubek pomocí korunkových vrtáků. Snapdrill jsou nejmodernější adaptéry vrtání otvorů pro přípojky a odbočky pro Sprinkler požární systémy.

Snapdrill jsou nejmodernější adaptéry vrtání otvorů pro přípojky a odbočky pro Sprinkler požární systémy. Stačí upevnit svorku a stisknout spoušť. Bez pilotního vrtáku, vyvrtá dokonale vycentrované otvory za méně než jednu minutu. Dostupné až do 168mm (4").

Snapdrill má čtyři produkční modely, ale je možné jej objednat i dle potřeb zákazníka. Snapdrill se dodává s vestavěnou vodováhou se třemi polohami a sklopnými rukojeťmi.

KVALITNÍ PRODUKCE
Snapdrill je vyvíjen společností GMV AS, která má více než 30 let zkušeností v oblasti CNC obrábění, vývoje speciálních nástrojů, prototypů a vývoje produktů.

UCHOPOVACÍ ČELIST
Adaptér uchopí trubku pomocí chlopní a umožní vám pokaždé vrtat díru na určené místo. Chopit se přizpůsobí požadovanému průměru vrtané trubky a operátor je jednoduše dotáhne pomocí rukojetí.

VESTAVNÁ VODOVÁHA
Vestavěná vodováha se třemi polohami. 

AUTOMATICKÝ POSUV
Naše plynulá převodovka udělá za Vás těžkou práci - korunkový vrták je automaticky vedení potřebuje. Žádný točivý moment na zápěstích. Stačí stisknout tlačítko.

400 OTVORŮ NA KAŽDOU KORUNKU
Naše speciálně navrženy korunkové vrtáky na otvory jsou vyrobeny z karbidu wolframu se speciálním povlakem. V kombinaci s patentovanými adaptéry Snapdrill mohou pily při správném použití, vyvrtat kolem 400 otvorů. Snadno se nahrazují šestihranným klíčem.

Věnujete se montáži požárních rozvodů (například Victaulic)? Setkáváte se s potřebou montáži odboček a přípojek?
Volejte na 601 222 558 nebo pište na info@antprofitools.cz.

Více informací


ant PROFITOOLS s.r.o.
logo ant PROFITOOLS s.r.o.

Jsme obchodní společnost a přes 27 let zastupujeme silné zahraniční značky světových výrobců profesionálního nářadí pro voda-topení-plyn a svařování plastů. Poskytujeme i služby, díky kterým jsou naši klienti o krok vpřed před konkurencí.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.