logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Lindab Ventilace představuje nové požární klapky FBC

Lindab Ventilace představuje nové požární klapky FBC
Lindab Ventilace představuje nové požární klapky FBC

Lindab Protect je sortiment protipožárních systémů pro větrání, který nabízí vyšší bezpečnost v budovách.

Lindab Protect je náš sortiment protipožárních systémů pro větrání, který nabízí vyšší bezpečnost v budovách. Protipožární systémy jsou navrženy tak, aby oddálily, nebo zabránily rozšíření ohně, a tím minimalizovaly případná zranění osob či poškození budov.

Nové požární klapky řady FBC jsou vhodné pro instalaci do kruhového potrubí až do průměru 200 mm. Umožňují maximální bezpečnost a zabraňují šíření požáru uvnitř budov. Zaručují dokonalou izolaci před teplem a úplné utěsnění potrubí, jak za tepla, tak při studených výparech a plynech. Vše dokazují provedené testy podle normy EN 1366-2.

Požární klapky v provedení s talířovým ventilem mohou být rovněž použité jako koncový element s požární odolností při zabudování do požárně dělící konstrukce.

Požární klapky řady FBC1, FBC4, FBC7 a řady FBC2, FBC5, FBC8 s koncovým ventilem

  • Požární klapky představují bariéru proti šíření ohně, přenosu tepla a šíření škodlivých par a plynů díky těsnění testovanému s depresí 300Pa,
  • jsou vhodné pro zasunutí do kruhových potrubí až do průměru 200 mm,
  • umožňují maximální bezpečnost při zabránění šíření požáru uvnitř budov,
  • zaručují dokonalou izolaci před teplem a úplné utěsnění jak za tepla, tak studené výpary a plyny, jak ukazují četné testy provedené podle normy EN 1366-2.

Lindab Ventilace
logo Lindab Ventilace

Nabízíme kompletní sortiment zahrnující VZT jednotky, požární klapky, čisté prostory, potrubní systémy, distribuční elementy, indukční jednotky, pasivní stropy a další příslušenství pro vzduchotechniku.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.