logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Zástavba sanitárních prostorů

Firma Alsanit se zabývá výrobou a realizací vybavení objektů se zaměřením na sanitární prostory. Sem patří WC a koupelny, sprchy, prostory bazénů, fitness, spa, ale i škol.

Reklama

Stavíme, vytváříme, rozvíjíme

Bolesław Hlebionek, zakladatel firmy ALSANIT
Bolesław Hlebionek, zakladatel firmy ALSANIT

Firma ALSANIT vznikla v roce 2004 v Trzciance. Založil jsem ji na základě dříve získaných zkušeností v oboru zabývajícím se výrobou a použitím hliníkových profilů. Spolu s měnícími se trendy na trhu, modernizací technologií, zaváděním nových výrobních řad a realizací dalších zakázek, rozvíjela se a formovala také oblast činnosti firmy. V současné době se specializujeme na vybavování sanitárních prostorů, které vyžadují individuální systém zastavění.

Zákazníkům nabízíme podporu na všech etapách spolupráce: od otázky, přes doporučení řešení, po výrobu a realizaci.

Při rozvíjení společnosti kladu důraz na práci se zkušenými odborníky a investuji do mladých pracovníků. Takové spojení dává na trhu nezbytné kompetence a energii pro činnost, díky které se můžeme nadále rozvíjet a stále podstupovat nové výzvy. Tím, že se vzájemně od sebe učíme, tvoříme přátelské podmínky pro společnou práci se zákazníky.

S takovým přístupem jsme schopni Vám nabídnout osvědčená řešení na míru pro každou investici.

Bohuslav Hamrozi - Jednatel společnosti
Bohuslav Hamrozi, jednatel společnosti

Firma HAMROZI byla založena v roce 1991 v Třinci, Naše společnost, jakožto dlouholetý komplexní dodavatel staveb, počínaje odbornou konzultací, poradenstvím, projekcí, montážní a technickou činností, záručním i pozáručním servisem, je dostatečnou zárukou a garancí pro zastupování firmy ALSANIT a jejího výrobního programu na českém trhu.

Zodpovědný a seriózní přístup k zákazníkovi je samozřejmostí firemní kultury společnosti HAMROZI.

Sídlo firmy Alsanit – Trzcianka
Sídlo firmy Alsanit – Trzcianka
Sídlo firmy Alsanit – Trzcianka
Sídlo firmy Alsanit – Trzcianka
Provozovna Český Těšín
Provozovna Český Těšín
Sídlo Třinec
Sídlo Třinec

Vyrábíme a realizujeme

Veškeré systémy, které nabízí firma ALSANIT, jsou našimi autorskými řešeními a jejich výroba probíhá v našem výrobním podniku. S využitím technologických možností a znalostí použitých materiálů nabízíme bohatou škálu řešení.

Naše nabídka je založena na různých systémech kování kombinovaných buď s kompaktními deskami HPL nebo laminovanými dřevotřískovými deskami (DTDL).

Díky našim zkušenostem můžeme sérií otázek ověřit možnosti projektu a předložit několik variant nabídky tak, aby nakonec mohlo být nabídnuto řešení efektivní pro klienta a zároveň stvořené pro uživatele.

Ručíme za kvalitu našich produktů, a proto poskytujeme na všechny systémy tříletou záruku.

Zákazník může rozhodnout, zda montáž provede sám podle připojeného návodu, nebo jestli montáž zadá týmu ALSANIT. V této záležitosti jsme se rozhodli pro praktický přístup.

Členy montážních týmů ALSANIT jsou pracovníci, kteří jsou proškoleni a mají zkušenosti z výroby. Díky tomu má zákazník jistotu, že montážní pracovník je s produktem, které bude montovat, důkladně obeznámen.

Systémy přizpůsobené potřebám jednotlivých investic

Náš zákazník by měl mít možnost volby.

V nabídce vždy uvádíme řešení odpovídající údajům vyplývajících z poptávky. Nabízíme však také navíc volitelné možnosti realizace přinášející dodatečné výhody (vyšší úspora, efektivnější využití prostoru, komfort používání, lepší kvalita).

O naší flexibilitě svědčí portfolio realizací, které zahrnuje dodávky v rámci velkých i malých investic v Polsku, stejně jako v zahraničí, s různorodým charakterem a určením.

Naše nabídka neobsahuje produkty standardních velikostí. Každá realizace je individuálně přizpůsobena požadavkům zákazníka.

Důležitá je pro nás komplexnost nabídky. Nabízíme proto bohatou škálu doplňkového sortimentu:


  • umyvadlové desky,
  • šatní skřínky a skřínky pro úschovu,
  • elektronický systém poskytování služeb zákazníkům ESOK

stejně jako kompletní vybavení sanitárních prostorů:

  • dávkovači mýdla a papíru,
  • vysoušeče rukou,
  • nádoby a koše na odpadky.

Všechno proto, abychom vyhověli požadavkům každé investice.

Technologie, která dává možnosti

Při realizaci zakázek v posledních letech si uvědomujeme, jak důležité je používání moderních technologií a neustálá modernizace produktů. V zájmu dosažení nejvyšší kvality realizovaných systémů se zaměřujeme na vlastní řešení.


  • vyrábíme rozsáhlé a neustále doplňované systémy kování pro kabiny,
  • námi navržené hliníkové profily jsou ražené z forem, na které máme výlučná práva.

Používáme to nejmodernější zařízení pro obrábění desek a příslušenství. Zaměřujeme se na nejkvalitnější dodavatele zařízení. Kromě běžných obráběcích strojů vlastníme také stroje digitálně řízené. K přesnému obrábění používáme mimo jiné obráběcí centrum HOLZHER, jehož vlastnostmi jsou:

  • velká pracovní plocha stolu,
  • obrábění v osách x, y, z,
  • přesnost do 0,01 mm,
  • velmi vysoká kvalita obrábění.

Zaměřujeme se rovněž na plynulost činnosti. To, co nás činí jedinečnými, jsou krátké dodací lhůty. Díky neustálé optimalizaci výrobních procesů a velkým zásobám materiálu ve vlastních skladech, jsme schopni zajistit rychlou realizaci zakázek. Tím se chceme přizpůsobit harmonogramu realizace investice.

WC kabiny
WC kabiny
Pro školy a mateřské školky
Pro školy a mateřské školky
Sprchové kabiny
Sprchové kabiny
Převlékací a zkušební kabinky
Převlékací a zkušební kabinky

Šatní skříňky a ESOK
Šatní skříňky a ESOK
Dělící a fyzioterapeutické příčky
Dělící a fyzioterapeutické příčky












 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.