logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Výběr baterie na doporučení – GROHE má dobrou pověst

TZB-info natáčelo novinky GROHE v showroomu GROHE Live v Praze a při té příležitosti jsme vyzpovídali zákaznici Martinu, která si právě přišla vybírat sprchový set.

Reklama

Novinky GROHE jsme přišli natáčet do showroomu GROHE Live v pražských Nuslích s Janem Raszkou, manažerem pro ČR. Scénář byl připraven, novinky také, jen jsme dolaďovali s kameramanem záběry, světlo a pořadí natáčení, když do showroomu přišla dvojice zákazníků. Jelikož je showroom rozdělen do sekcí podle sortimentu, souběh natáčení a živého provozu nebyl problém. Zatímco my jsme se chystali v sekci sanity, v sekci baterií běžel rozhovor, který nás zaujal.

Paní Martina přišla s manželem na doporučení dcery, která je architektka a s GROHE má výborné zkušenosti. Paní Martina má koupelnu po rekonstrukci a přišla jen vybírat sprchový set a umyvadlovou baterii, které funkcí a vzhledem budou odpovídat představám a potřebám rodiny.
Škoda, že v rámci rekonstrukce nebylo použito i univerzální podomítkové montážní těleso GROHE Rapido SmartBox, které je plné promyšlených detailů a je kompatibilní se všemi bateriemi a umožňuje vysoce efektivní zapojení až tří sprchových funkcí. I tak ale Martina odešla s vybranou sprchovou baterií, bude se těšit na sprchový zážitek a dobře sloužit jí určitě bude i umyvadlová baterie.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.