logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Aquatherm Praha je s vámi již 30 let

Největší přehlídka technického zařízení budov opět po dvou letech v České republice od 5. do 8. března 2024.

Vracíme se k tradičním veletržním číslům

Hypoteční trh v Česku ožívá. Dle statistik Hypomonitoru České bankovní asociace banky a stavební spořitelny poskytly hypotéky v září tohoto roku za více než 13,5 miliardy korun, což je meziroční nárůst o 90 %. Po turbulencích na trhu s ohledem na energetickou krizi a útlum ve stavebnictví je to dobrá zpráva. Jak se ale má zákazník vyznat ve všech možných informacích, které se k němu dostávají? Někdy jsou rozporuplné, někdy se navzájem vyvracejí, ale určitě je jich přehlcen.

V komunikaci se zákazníky se do popředí staví opět osobní kontakt, příležitost zákazníka osobně poznat, vyslechnout si od něj zpětnou vazbu a mít možnost mu vše srozumitelně vysvětlit, předat ty nejnovější poznatky, a nabídnout mu to nejlepší řešení pro jeho aktuální potřebu. Z tohoto důvodu se stále více firem vrací k prezentaci na vyprofilovaných veletrzích.




Podpora klíčových firem s odborníky za zády

Proto nás těší, že se v březnu příštího roku budeme moci opět setkat na výstavišti v Letňanech při příležitosti konání jubilejního 25. ročníku veletrhu Aquatherm Praha. Toto setkání odborné a široké veřejnosti v oblasti technického zařízení budov se opět těší velikému ohlasu ze strany tradičních, ale i zcela nových tuzemských i zahraničních vystavovatelů.




Kdy, když ne teď, kde, když ne na veletrhu. Takže co návštěvníci uvidí a uslyší na Aquathermu Praha?

Přestože došlo ke změně pořadatele, kterým nyní je společnost ABF a.s., nezměnil se drajv tradičního týmu, který se o veletrh stále stará. Nabídne ucelenou přehlídku produktů, technologií a služeb z oblasti vytápění, chlazení, měření a regulace, zdravotechniky a sanity.

V příštím roce se také zaměří na téma fotovoltaiky, která stále zastává důležitou roli v oblasti obnovitelných zdrojů energie. Téma udržitelnosti a ochrany životního prostředí se propisuje nejen do prezentací jednotlivých vystavovatelů, stále více do iniciativ všech zainteresovaných subjektů napříč oborem, ale také do doprovodného programu. Ten se bude konat opět pod taktovkou Ing. Dagmar Kopačkové, Ph.D. za portály TZB-info.cz a ESTAV.cz a během čtyřech dnů nabídne program ve veletržních sálech jak pro odborníky, tak pro koncové zákazníky.

Aquatherm Praha 2024 je tak ideální příležitostí pro vystavovatele, kteří chtějí prezentovat své nejnovější produkty, technologie a služby širokému spektru odborníků a profesionálů, ale také konečným zákazníkům. Budou tak mít možnost získat nové obchodní kontakty, navázat partnerství a sledovat aktuální trendy v oboru.





25. ročník, 8 oborů, 200+ vystavovatelů, to bude Aquatherm Praha 2024


Pokud chcete být součástí této jedinečné akce a využít naplno svou prezentaci pro stávající i nové zákazníky, účastnit se doprovodný aktivit, neváhejte oslovit realizační tým, výstavní plocha se rychle plní. A my se budeme opět těšit na setkání s vámi ve dnech 5. až 8. března 2024 na veletrhu Aquatherm Praha na výstavišti v Letňanech.

Více informací o veletrhu na www.aquatherm-praha.com

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.