logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Jsme s Vámi už 25 let - nová soutěž veletrhu Aquatherm Praha

Aquathermu Praha bude 25 let a my každý den veletrhu rozdáme 25 chytrých telefonů. Registrací do soutěže získáte i vstup zdarma a bez front, Aquatherm Times č. 3 a barevný Katalog veletrhu.

Vážené dámy a pánové, je nám velkou ctí, jménem společnosti MDL Expo s.r.o. a jménem všech našich partnerů a spolupracovníků, informovat Vás o novinkách 22. ročníku mezinárodního odborného veletrhu Aquatherm Praha 2018.


Výročí veletrhu Aquatherm Praha - "Jsme s Vámi už 25 let" ... nová soutěž veletrhu

Příští rok tomu bude 25 let, kdy se konal první ročník veletrhu Aquatherm Praha. V této souvislosti jsme pro Vaše návštěvníky připravili soutěž, při níž každý den veletrhu rozdáme 25 chytrých telefonů. Vyplněním registračního formuláře pro vstup zdarma tak získáte možnost nejen vyhrát jeden ze 100 mobilních telefonů, ale zároveň 14 dní před veletrhem obdržíte poštou Registrační kartu návštěvníka pro vstup na veletrh bez front, včetně Aquatherm Times č. 3 s vloženým barevným Katalogem veletrhu. Hrajte s námi o 100 mobilních telefonů a zaregistrujte se k návštěvě již dnes.
Registrace


Aquatherm Times č.2 již na cestě k Vám

… aneb Kavárenské čtení netradičního formátu jak pro profesionály, tak i laickou veřejnost.

Přejete-li si obdržet ZDARMA příští vydání Aquatherm Times a vstupenku na veletrh Aquatherm Praha 2018 přímo do vaší poštovní schránky, zaregistrujte se k návštěvě veletrhu na stránce VSTUP ZDARMA. Velice rádi tak učiníme.



 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.