logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

I podlahové žlaby mohou dodat koupelně luxusní vzhled

Hledáte spolehlivé a moderní řešení pro vaši koupelnu? Podlahové žlaby od firmy ALCAPLAST odstraňují bariéru mezi mokrou a suchou částí koupelny a zaručují nejen nadstandardní funkčnost při odvádění vody, ale i inovativní vzhled pro každý prostor. Dvoukomorový sifon navíc zajistí dokonalý odvod vody i v případě velkokapacitních sprchových hlavic.

Hledáte spolehlivé a moderní řešení pro vaši koupelnu? Podlahové žlaby od firmy ALCAPLAST odstraňují bariéru mezi mokrou a suchou částí koupelny a zaručují nejen nadstandardní funkčnost při odvádění vody, ale i inovativní vzhled pro každý prostor. Dvoukomorový sifon navíc zajistí dokonalý odvod vody i v případě velkokapacitních sprchových hlavic.

Podlahové žlaby od firmy ALCAPLAST jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli s elektrochemicky přeleštěným povrchem proti mechanickému poškození. Kotvení podlahového žlabu je konstruováno tak, aby byla zaručena rychlá, snadná a přesná instalace do sprchového koutu, izolační límec chráněný polystyrenovou vložkou a ochrannou fólií se postará o bezproblémové napojení na hydroizolaci bez rizika proniknutí nečistot do sifonu.





Dvakrát prodloužená doba mezi nutnými údržbami

Dvoukomorový sifon prodlužuje dobu bezvadného používání podlahových žlabů od firmy ALCAPLAST bez nutnosti údržby komor na dvojnásobek oproti běžně používaným systémům. Zároveň je zajištěn dokonalý odtok vody i v případě velkokapacitních sprchových hlavic (60 l/min), a to po celou dobu životnosti podlahového žlabu. Samozřejmostí je také sítko pro zachytávání nečistot a snadná údržba sifonu až po odpadní potrubí.







Řešení pro každou koupelnu

Podlahové žlaby jsou dostupné v několika variantách konstrukčního a technického řešení, výběr závisí na daném prostoru a podmínkách. Délky žlabů se pohybují od 300 do 1150 mm, výběr vhodného typu je závislý také na použitém roštu.

  • APZ1 – s okrajem pro perforovaný rošt
  • APZ4 Flexible – s okrajem pro perforovaný rošt a s nastavitelným límcem ke stěně
  • APZ6 Professional – s okrajem pro plný rošt
  • APZ7 Floor – s okrajem pro rošt na vložení dlažby
  • APZ5 Spa – odtokový systém pro zabudování do stěny
  • ARZ1 – rohový podlahový žlab bez okraje pro perforovaný rošt



Designové rošty pro luxusní vzhled vaší koupelny

ALCAPLAST nabízí nejmodernější řešení do každé koupelny díky širokému výběru designových roštů vhodných pro jakýkoliv prostor. Kromě standardního nerezového perforovaného provedení v lesklé a matné variantě lze vybírat i z nové nabídky povrchové úpravy kaleného skla a minerálního kamene v mnoha barevných provedeních a kombinace obojího s nerezovou ocelí. Tyto materiály zaručí koupelně nejen luxusní vzhled, ale i nenáročnou údržbu. Pro vytvoření jednolitého povrchu podlahy lze využít varianty roštu, do kterého se vloží dlažba použitá v celé místnosti. V takovém případě je podlahový žlab téměř „neviditelný“.

Designové rošty jsou vysoce odolné proti chemikáliím, mechanickému poškození i zaschlým kapkám vody. Mají nízkou tepelnou vodivost, proto při kontaktu nestudí.


Alcadrain s.r.o.
logo Alcadrain s.r.o.

Společnost ALCA je největší český výrobce sanitární techniky. Vyrábí podlahové žlaby a vpusti, předstěnové instalační WC systémy, montážní rámy, WC plastové nádržky, WC tlačítka, napouštěcí a vypouštěcí ventily, sifony a další koupelnové příslušenství.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.