logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

IVAR DAB - čerpadla pro zavlažování, vhodná pro studny i nádrže i pro přečerpávání vody

Samonasávací automatická vodárna BOOSTER SILENT je pro dodávku vody z kopané studny nebo retenční nádrže, čerpadla do vrtaných studní QPGO jsou i pro vodu s obsahem písku, drenážní čerpadlo VERTY NOVA může čerpat z malých šachet a z bazénu umí vyčerpat bez zbytku.

Společnost IVAR CS, spol. s r.o., je již od svého vzniku distributorem čerpací techniky DAB na českém trhu. Naším zájmem je především spokojenost zákazníka. Proto od začátku dbáme na zkvalitnění našich služeb všemi dostupnými prostředky. Výsledkem naší snahy je velmi dobré obchodní i servisní pokrytí po celé České republice. Dalším důležitým aspektem spokojenosti zákazníka je zajištění kvality našich dodávaných výrobků.

Výrobce DAB dosáhl průběžnou inovací vysokého standardu a rozšíření vývozu do všech částí světa. V současné době je společnost DAB součástí skupiny několika předních renomovaných evropských výrobců, která nese název DWT GROUP. Toto uskupení nabízí široký sortiment čerpadel nejen pro účely v domácnosti, ale i pro použití v zemědělství a různých průmyslových odvětvích.

Nyní je před námi zahrádkářská a chatařská sezóna, kdy tradičně nejčastěji používaným čerpadlem na zahradě je samonasávací nebo ponorné čerpadlo s tlakovou nádobou nebo elektronickým spínačem. Tyto vodárny se pak používají na zavlažování, klasické zalévání nebo dnes tak moderní automatické postřikování. Zdrojem vody mohou být kopané či vrtané studny, dále sběrné nádrže dešťové vody nebo potoky a rybníky. Vzhledem k tomu bychom Vám rádi představili několik zajímavých produktů z naší letošní nabídky.

Jestliže, bychom řešili dodávku vody z kopané studny nebo retenční nádrže nabízí se nám samonasávací automatická vodárna BOOSTER SILENT s velice tichým chodem, vhodná pro zásobování vodou chat nebo zavlažování. Její předností jsou například malé rozměry oproti klasickým domácím vodárnám s tlakovou nádobou, které svou vybaveností evidentně předčí.

Jistě jste se již někdy setkali s nedostatečným výstupním tlakem, ať už to bylo při obyčejném mytí rukou nebo při sprchování atd. Tento problém by mohla vyřešit čerpací stanice AD se samonasávacím čerpadlem řízená frekvenčním měničem. Jednotka s proporcionálními snímači tlaku a průtoku řídí otáčky čerpadla tak, že je dosahováno přednastaveného tlaku i při měnícím se odběru. Řídicí jednotka zajišťuje tichý a ekonomický provoz. Její využití je hlavně při posílení tlaku v rodinných domech a například pensionech.

Nemáte například na chatě dostatek místa pro instalaci klasické vodárny? Proč nepoužít jedinou existující ponornou domácí vodárnu DIVERTRON, ke které není potřeba dalšího příslušenství. Její výhodou je tedy velice snadná instalace a automatický provoz. Při odběru se automaticky spouští, po ukončení odběru vypíná, chrání čerpadlo proti chodu nasucho. Čerpadlo je poháněno elektromotorem, který je nuceně chlazený čerpanou kapalinou, a proto má čerpadlo relativně malý nevyčerpatelný zbytek. Je vhodná pro zásobování rodinných domků, chat nebo zalévání zahrady.

Samotné vrtání nové studny je finančně náročné, když je navíc v novém vrtu i větší obsah písku musíte se smířit s dalšími investicemi pro pravidelný servis čerpadla. Naše ponorná čerpadla do vrtaných studní QPGO.P si s tímto nepříjemným faktem poradí. Základním článkem hydrauliky tohoto čerpadla je totiž speciální oběžné kolo s průchodností částic až 3 mm, díky tomu je schopno bez problémů čerpat vodu s obsahem písku až 120 g/m3. Dalším unikátním řešením je kompaktní ochrana proti chodu nasucho integrovaná v přívodním kabelu, není tak zapotřebí rozběhové skřínky ani instalace hladinových sond. Čerpadlo je vhodné pro zásobování vodou z úzkých a hlubokých vrtů do domácností i větších objektů.

Určitě by se Vám občas hodilo odčerpat vodu až do dna například z bazénu, ale s klasickým plovákem, který vypne čerpadlo ještě při velkém nevyčerpatelném zbytku, to není možné. Dosáhnete toho však, jestliže si pořídíte ponorné drenážní čerpadlo VERTY NOVA s integrovaným plovákem, které díky nízko posazenému sání má při manuálním provozu nevyčerpatelný zbytek pouhé 3 mm. Svými rozměry je schopno čerpat vodu z malých šachet od 20 x 20 cm. Vhodné pro odvodňování sklepů, jímek.

Společnost IVAR CS, spol. s r. o. připravila, jako již tradičně, výběr čerpací techniky v akci pro maximální efektivitu Vašeho bydlení, zalévání nebo postřikování. V případě Vašeho zájmu se obraťte na odborné prodejce, velkoobchody nebo na naši obchodně - technickou kancelář.


IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.