logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Německá motocyklistická naděje může pokračovat v úspěšné kariéře

Viessmann podporuje výjimečný talent Stefana Bradla

Viessmann bude v nadcházející motorkářské sezóně podporovat Stefana Bradla – německý talent motocyklového sportu. Topenářská společnost umožňuje rozvíjet mezinárodně úspěšnou kariéru osmnáctiletého dvojnásobného vítěze Grand Prix a čtvrtého ve světovém poháru v kategorii 125 ccm.

Stefan Bradl je motocyklový sportovec s obrovským poteciálem úspěchu. Po vítězství na mezinárodním španělském mistrovství 2007 se v předešlé sezóně stal téměř mistrem světa.

"Stefan Bradl dobyl srdce fanoušků nejen díky své profesionalitě a cílevědomosti, ale především pro sympatické a skromné vystupování," řekl vlastník společnosti dr. Martin Viessmann. "Bylo by pro celý německý sport neštasné, kdyby kariéra mladého vítězného jezdce a potenciálního mistra světa nebyla nadále podporována. Se svým talentem a třídou má Stefan možnost pokračovat ve šlépějích německých motocyklistických velikánů, jako jsou Toni Mang, Ralf Waldmann nebo Dirk Raudies a má možnost vyvolat stejnou vlnu nadšení."

 

Pro Stefana Bradla znamená angažovanost firmy Viessmann nový motivační posun. "Z příslibu jsem měl nesmírnou radost. Ihned jsem získal pocit, že celá společnost Viessmann stojí za mnou. Profesionalita sportovního spozoringu společnosti Viessmann je impozantní, jelikož neexistují žádná poloviční řešení. Vím, jaké vynikající sportovce a osobnosti Viessman podporoval a podporuje. Jsem na to hrdý."

"Podpora mládeže a dorostu nám leží na srdci a to je důvod naší angažovanosti ve sponzoringu mezinárodního sportu," vysvětluje dr. Viessmann. Tak se dostávají všichni kádři třídy C německého lyžařského spolku (DSV) na start jako Viessmann Junior Team a společnost tím podporuje dorůstající talenty ve všech lyžařských disciplínách. Z tohoto týmu vycházejí atletické špičky jako například několikanásobná mistryně v biatlonu Magdalena Neuer a mistr světa a celkový vítěz Světového poháru v běhu na lyžích Axel Teichmann. Také Georg Hackl, nejúspěšnější bobista všech dob, byl členem Viessmann týmu a dnes aktivně vystupuje jako tvář společnosti.

 

Podnikatelská skupina Viessmann je jedním z předních mezinárodních výrobců topných systémů. Obrat koncernu činí více než 1,4 miliard eur (2007) a zaměstnává celosvětově přibližně 8600 lidí.

S 16 závody v Německu, Francii, Kanadě, Polsku, Maďarsku a Číně, s odbytovými organizacemi v Německu a dalších 35 zemích a 120 prodejními místy je Viessmann celosvětově orietován. 60 procent jeho celkového obratu pochází z exportu.


VIESSMANN, spol. s r.o.
logo VIESSMANN, spol. s r.o.

Kompletní program Viessmann nabízí individuální řešení s efektivními systémy v nejvyšší kvalitě pro všechny oblasti použití a energetické zdroje - vytápění, průmyslové energetické systémy, chladicí systémy.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.