logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Partnerské stránky společnosti Viessmann, spol. s r.o. v novém designu

Již řadu let společnost Viessmann, spol. s r.o. umožňuje registrovaným obchodním partnerům přístup na partnerské stránky. Na těchto webových stránkách naleznou odborné topenářské firmy, projekční kanceláře, servisní firmy, stavitelé, architekti, kominíci a další odborníci z oblasti TZB informace potřebné pro spolupráci se společností Viessmann.

Od března 2009 jsou našim partnerům k dipozici webové stránky v novém designu s novinkou: testem Efektivity Plus. Pomocí tohoto online testu rychle a bez většího úsilí zjistí, jak je topení efektivní. Současně získaji konkrétní návrh na modernizaci a zjistí, kolik peněz je tak možno ušetřit.

Registrovaní obchodní partneři si přímo z partnerských stránek mohou stáhnout a uložit mimo jiné listy technických údajů, projekční návody, návody na obsluhu, montážní a servisní návody, aktuální ceníky a CAD data. Během krátké chvilky si objednají produktové prospekty a jiné marketingové materiály.

Věříme, že partnerské stránky v novém designu usnadní našim obchodním partnerům jejich práci a že vždy naleznou ty informace, které hledají a potřebují.

Více informací najdete zde.


VIESSMANN, spol. s r.o.
logo VIESSMANN, spol. s r.o.

Kompletní program Viessmann nabízí individuální řešení s efektivními systémy v nejvyšší kvalitě pro všechny oblasti použití a energetické zdroje - vytápění, průmyslové energetické systémy, chladicí systémy.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.