logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Online test Efektivity Plus: Rychlý a jednoduchý výpočet efektivity topného zařízení

Pomocí online testu, Efektivity Plus umožní společnost Viessmann všem spotřebitelům a odborným řemeslníkům, aby rychle a bez většího úsilí zjistili, jak je topení efektivní. Současně získají konkrétní návrh na modernizaci a zjistí, kolik peněz tak mohou ušetřit.

Jak na to? Po zadání údajů roční spotřeby plynu (oleje) a obytné plochy do programu nejprve zjistíte aktuální energetický ukazatel. Na stupnici od zelené po červenou (podobně jako u domácích přístrojů) se zobrazí, jak efektivně Vaše topení pracuje. Zadáním údajů o bydlišti a několika dalších parametrů zařízení program určí návrh na modernizaci. Objeví se jednoduše strukturované srovnání starého a nového zařízení. Zde uvidíte černé na bílém, kolik energie, peněz a CO2 můžete po realizované modernizaci ušetřit - a to na libovolné období, vše zobrazeno přehledně v grafu včetně času a nákladů. Výsledek lze vytisknout kliknutím myši. Navíc máte k dispozici možnost vyžádat si odborné poradenství online. Test Efektivity Plus zároveň umožňuje srovnání nákladů na vytápění mezi energetickými nosiči, jako jsou topný olej, zemní plyn, dřevo (peletky) a teplo z přírody.

Online test Efektivity Plus najdete na startovní stránce Viessmann - www.viessmann.cz nebo pod www.efektivitaplus.cz.


VIESSMANN, spol. s r.o.
logo VIESSMANN, spol. s r.o.

Kompletní program Viessmann nabízí individuální řešení s efektivními systémy v nejvyšší kvalitě pro všechny oblasti použití a energetické zdroje - vytápění, průmyslové energetické systémy, chladicí systémy.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.