logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

První tepelné čerpadlo Viessmann s modulací výkonu

V současnosti přichází i na český trh novinka v podobě tepelného čerpadla vzduch/voda Vitocal 300-A. Je to první tepelné čerpadlo s modulovaným výkonem 3 až 9 kW. Umožňuje to nový digitální spirálový kompresor. Ten ve spojení s novým elektronickým biflow expanzním ventilem přináší pro tepelná čerpadla vzduch/voda výjimečné výkonové číslo až 3,8.

Trvalá kontrola novým RCD systémem (Regfrigerant Cycle Diagnostyc Systém) se neustále stará o nastavení výkonu na okamžitou potřebu. Podle provedení systému je díky tomu možné ušetřit investiční náklady na akumulační zásobník nebo nabíjecí systém.

Kvalitní protihluková izolace se stará o tichý provoz. K tomu navíc přispívá radiální ventilátor s regulací otáček. Navíc s funkcí redukce otáček během ročního provozu.

   

Nová regulace tepelného čerpadla WPR 300 v základu umožňuje ovládání jednoho topného okruhu se směšovačem a jednoho bez směšovače jakož i ohřev TV. Samozřejmostí je ovládání případného dalšího zdroje tepla. Ovládání regulace probíhá prostřednictvím textových hlášení. K regulaci je možné přpojit zařízení pro dálkovou obsluhuVitocom 100 GSM.

Tepelné čerpadlo Vitocal 300-A se dodává ve venkovním (typ AWC-O) nebo vnitřním provedení (typ AWC-I). Vnitřní provedení má již kompletně integrované příslušenství jako je třícestný přepínací ventil vytápění/ohřev teplé vody, expanzní nádoba (10 litrů), pojistná skupina, ale i místo pro zabudování dodatečného elektrického ohřevu 3/6/9 kW.

Samozřejmostí je možná volba připojení zleva nebo zprava.

Více informací o produktu naleznete ZDE.


VIESSMANN, spol. s r.o.
logo VIESSMANN, spol. s r.o.

Kompletní program Viessmann nabízí individuální řešení s efektivními systémy v nejvyšší kvalitě pro všechny oblasti použití a energetické zdroje - vytápění, průmyslové energetické systémy, chladicí systémy.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.