logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Cyklistický závod - Viessmann Tour 2008

Jak si jistě mnozí z našich partnerů všimli, konal se 7. června 2008 6-tý ročník cyklistického závodu pořádaného v rámci soutěže Českého poháru amatérů. Závodníci se oproti minulým ročníkům sešli netradičně v obci Měčeříž nedaleko Benátek nad Jizerou. Trasa dlouhá 24 km vedla malebnou mírně zvlněnou krajinou přes vesničky Kostelní Hlavno, Tuřice, Předměřice a Kochánky.

Počasí tento rok pořadatelům i závodníkům přálo a tak se na startu sešla bezmála stovka závodníků. Soutěžilo se v kategoriích VIP Viessmann muži a VIP Viessmann ženy. Všichni účastníci dorazili zdárně do cíle a tak kolem druhé hodiny mohli být vyhlášeny výsledky: v kategorii VIP muži se na prvním místě umístil Petr Šváb, druhé místo obsadil Josef Skála a bronzovou medaily si z Mečeříže odvezl Milan Nový. V kategorii VIP ženy první místo získala Štěpánka Tichá, na druhém místě se umístila Jana Sázavská a třetí místo vybojovala Jitka Zedková.

 

Celý den závodníky a diváky doprovázel svým populárním hlasem cyklista a oblíbený moderátor Robert Bakalář. K dobré náladě přispívali i hity radia Beat.

 

Po náročném závodu a vyhlášení výsledků se všichni přemístili do příjemné atmosféry říčních lázní Jizerka, kde byli pozváni k večerní garden party. Příznivci fotbalu zde měli možnost shlédnout fotbalové utkání Česká republika - Švýcarsko a oslavili tak náš úspěšný vstup na fotbalové EURO 2008. Za doprovodu hudební skupiny se všichni při dobrém jídle a pití bavili až do rána.

 

Děkujeme všem závodníkům za jejich účast na 6-tém ročníku cyklistického závodu a těšíme se na setkání s Vámi příští rok. Mimořádný dík patří Tomáši Vitáčkovi a jeho choti za jejich elán a pomoc při organizaci tohoto náročného závodu.


VIESSMANN, spol. s r.o.
logo VIESSMANN, spol. s r.o.

Kompletní program Viessmann nabízí individuální řešení s efektivními systémy v nejvyšší kvalitě pro všechny oblasti použití a energetické zdroje - vytápění, průmyslové energetické systémy, chladicí systémy.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.