logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Poslední měsíc jarní akce: Plynová a kondenzační technika za cenu, která tu ještě nebyla!

Moderní úsporné vytápění – to je víc než jen úsporný kotel. Pouze s uceleným systémem se dají překročit technická omezení. A tak jsme pro ty, kteří se rozhodují rychle a chtějí úsporné ekologické vytápění využívající i obnovitelné zdroje energie, připravili od 1. dubna do 30. června 2008 mimořádně atraktivní akci na námi doporučované řešení – kondenzační kotel se solární podporou.

Není důležité pro který topný systém se rozhodnete - vždy výrazně snížíte spotřebu energie

Viessmann nabízí kompletní program úsporné topné techniky - od moderních nízkoteplotních kotlů, přes úspornou kondenzační techniku až po systémy využívající obnovitelné zdroje energií. Každý najde to správné řešení pro své požadavky a rozpočet.

Tabulka ve spodní části ukazuje, že je jedno, pro který topný systém se rozhodnete, ve všech případech spotřebu energie výrazně snížíte! Váš topenář vám rád vypočítá, kolik ušetříte s novým vytápěním.


Kondenzační a solární technika ze cenu, která tu ještě nebyla!

Mimořádně zvýhodněný balík, který jsme připravili pouze na období této jarní akce, v sobě kombinuje kondenzační plynový kotel Viessmann Vitodens 100-W s plochými solárními kolektory Vitosol 100-F. Neváhejte a využijte tuto možnost zásadně snížit náklady na vytápění ještě dnes.

Popis Cena Kč
bez DPH
Sestava kondenzačního kotle Vitodens 100-W, 8 až 24 kW se solárním systémem Vitosol 100-F (obj. č. WB1A099) včetně: připojovacích armatur, regulace na konstatní teplotu, prostorového termostatu Vitotrol 100 UTD, bivalentního zásobníkového ohřívače Vitocell 100-W, objedm 300 litrů, propojovací sady kotel-zásobník bez trubek, 2 ks kolektorů (celková plocha 4,6 m2), příslušenství pro montáž, Solar-Divicon s oběhovým čerpadlem, solární expanzní nádoby (25 litrů), odvzdušňovače, šroubení se svěracím kroužkem s odvzdušeněním, připojovacích trubek, teplonosného média (25 litrů), regulace Vitosolic 100. 99 990,-

Modernizace a úspora: Tato kalkulace má budoucnost!


VIESSMANN, spol. s r.o.
logo VIESSMANN, spol. s r.o.

Kompletní program Viessmann nabízí individuální řešení s efektivními systémy v nejvyšší kvalitě pro všechny oblasti použití a energetické zdroje - vytápění, průmyslové energetické systémy, chladicí systémy.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.