logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Novinka na trhu slunečních kolektorů - Vitosol 050

Novinka na trhu slunečních kolektorů vhodně doplňuje velmi atraktivní program slunečních kolektorů Viessmann, a to o základní plochý kolektor, který je určený pro využití sluneční energie k ohřevu TUV (téměř 80% všech řešení). Uvedením tohoto kolektoru na český trh je širokému spektru investorů umožněno získat cenově atraktivní řešení při zachování vysoké kvality produktů Viessmann.

Více než třicetileté zkušenosti firmy Viessmann s výrobou a vývojem slunečních kolektorů byly využity i při navrhování tohoto kolektoru. A tak přichází na trh efektivní kolektor s excelentním poměrem cena/výkon. A to není všechno!

Jednoznačný cíl zjednodušit montáž, sjednotit příslušenství a zpřístupnit moderní topnou techniku všem uživatelům, dal tomuto kolektoru všechny atributy umožňující rychlý nástup na trh:

- rychlé přivyknutí projektantů na nový produkt
(viz nyní dostupný plochý kolektor Viessmann - vysoce hodnotný Vitosol 100),

- jednotné montážní a systémové příslušenství s ostatními slunečními kolektory řady Vitosol
(výhoda pro topenáře: "S tím jsem již pracoval!"),

- rostoucí poptávka po obnovitelných zdrojích energie ze strany uživatelů - pro pocit větší nezávislosti a soběstačnosti.

Nový sluneční kolektor přináší nám všem právě v této době nesmírný růstový potenciál. Vždyť správně sladěný solární systém přináší uživateli výraznou úsporu nákladů. Sluneční kolektory představují pouze cca. 25% ceny celého systému.

  • hliníkový rám ohnutý po celém obvodu
  • kryt ze speciálního solárního skla
  • moderní absorbér meandrovitého tvaru
  • účinná tepelná izolace

A tak neváhejte: ke každému kotli Viessmann patří solární systém Vitosol!


VIESSMANN, spol. s r.o.
logo VIESSMANN, spol. s r.o.

Kompletní program Viessmann nabízí individuální řešení s efektivními systémy v nejvyšší kvalitě pro všechny oblasti použití a energetické zdroje - vytápění, průmyslové energetické systémy, chladicí systémy.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.