logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Vitocrossal 200: plynový kondenzační kotel se sálavým hořákem MatriX

Nový Vitocrossal 200 přináší mimořádně tichý provoz, závislý nebo nezávislý na vzduchu v místnosti. Jako kompaktní jednotka se sálavým hořákem MatriX se dodává Vitocrossal 200 do výkonu 311 kW.


Díky velkému regulačnímu rozsahu hořáku MatriX a mimořádně nízké hladině hluku 42 až 60 dB(A) je předurčen pro bezproblémovou instalaci v blízkosti obytných prostor. Při provedení nezávislém na vzduchu v místnosti navíc nejsou zapotřebí dodatečné větrací otvory, kterými uniká teplo.

Spolu s topnou plochou Inox-Crossal zajišťuje sálavý hořák MatriX nekompromisně nízké hodnoty emisí a nízkou spotřebu energie.

Topná plocha Inox-Crossal poskytuje i další výhody známé z kotle Vitocrossal 300: jeho efektní výměna tepla a vysoký stupeň kondenzace umožňují dosahovat normovaný stupeň využití až 108%.

Hladký povrch z ušlechtilé nerezavějící oceli umožňuje jednoduché a nerušené odtékání kondenzátu. S tím spojený samočistící účinek topných ploch zajišťuje efektivní využití kondenzace, minimalizuje náklady na údržbu a čistící otvory se stávají přebytečnými.

Již dobře známý Vitocrossal 300 představuje technologicky špičkový produkt mezi stacionárními kondenzačními kotli Viessmann. Splňuje ty nejvyšší nároky na komfort, úsporu energie a ochranu životního prostředí.


Nový Vitocrossal 200 nabízí taktéž spolehlivý a ekologický provoz s vysokou účinností. Jeho vynikající poměr cena/výkon umožňuje hospodárné zásobování vašich objektů kondenzační technikou za mimořádně atraktivních investičních nákladů.

Vitocrossal 200 se dodává ve výkonech 87 až 311 kW. Pokud je zapotřebí větší výkon, je možné kaskádové zapojení až 4 kotlů.

Pro dvoukotlové kaskády je k dispozici montážní příslušenství, jak na hydraulické straně, tak i na straně spalin. Spolu s kaskádovou regulací Vitotronic 333 se kaskáda obsluhuje jako jeden kotel. Takto je možné jednoduché zapojení dvou kotlů až do celkového výkonu 622 kW.


VIESSMANN, spol. s r.o.
logo VIESSMANN, spol. s r.o.

Kompletní program Viessmann nabízí individuální řešení s efektivními systémy v nejvyšší kvalitě pro všechny oblasti použití a energetické zdroje - vytápění, průmyslové energetické systémy, chladicí systémy.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.