logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Viessmann - o společnosti, výrobcích a zlaté medaili na Aqua-thermu

Právě dnes se koná kvalifikace skokanů na lyžích v závodu jednotlivců v Pragelatu v nadmořské výšce 1500 m na ZOH v Turíně. Vlastní závod proběhne v sobotu a Jakubu Jandovi drží palce nejen fanoušci, ale i jeho sponzor - společnost Viessmann.

Viessmann je soukromá společnost, která byla založena v roce 1917 v německém městě Hof/Saale Johannem Viessmannem. V roce 1937 se podnik přestěhoval do Allendorfu/Oder a o deset let později jeho vedení převzal Dr. Hans Viessmann. Dnes řídí rodinné výrobní závody ve třetí generaci Dr. Martin Viessmann. Společnost disponuje více než deseti výrobními závody v Německu a v jiných zemích, má 120 vlastních poboček po celém světě a zaměstnává kolem 6800 zaměstnanců.

Společnost Viessmann spol. s r.o. byla založena v České republice v roce 1994. V roce 2000 bylo slavnostně otevřeno vlastní zastoupení a prodejní pobočka v Rudné u Prahy a také počet zaměstnanců se od roku 1994 zvýšil na celkový počet 31 zaměstnanců. Již od roku 1996 funguje také pobočka v Olomouci.

Společnost Viessmann je předním světovým výrobcem a prodejcem olejových a plynových kotlů, středních a velkých kotlů, kotlů na pevná paliva, výměníků tepla, zásobníkových ohřívačů tepla, solárních systémů a tepelných čerpadel.

V loňském roce získala společnost Viessmann na veletrhu Aquatherm 2005 Zlatou medaili za produkt Vitodens 343, Čestné uznání za projekt tepelných čerpadel a solárních systémů v obci Strážný na Šumavě a zvítězila v anketě Info-Instalatér Výrobce roku 2005. Pro svoji výrobu společnost využívá jedny z nejkvalitnějších hodnot, díky nimž dosahuje specifických vlastností svých výrobků a inovativních technických řešení a zároveň perfektně kombinuje výběr materiálů s konstrukčními principy. Díky těmto hodnotám a s použitím vědomostí zaměstnanců firmy vzniká špičková kvalita tolik typická pro všechny výrobky firmy Viessmann.

Společnost sponzoruje zimní sporty, běžce na lyžích, bobaře, sáňkaře, biatlonisty a od roku 2005 také české skokany na lyžích v čele s Jakubem Jandou.

Bližší informace o společnosti naleznete na našich níže uvedených internetových stránkách.


VIESSMANN, spol. s r.o.
logo VIESSMANN, spol. s r.o.

Kompletní program Viessmann nabízí individuální řešení s efektivními systémy v nejvyšší kvalitě pro všechny oblasti použití a energetické zdroje - vytápění, průmyslové energetické systémy, chladicí systémy.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.