logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Viessmann Vitopend 222

Nástěnný kotel s vysokým komfortem ohřevu teplé vody díky integrovanému zásobníku

Vitopend 222 dosahuje díky integrovanému 50 litrovému zásobníku z ušlechtilé nerezové oceli vysokého komfortu ohřevu teplé vody při zachování kompaktních rozměrů.



Zveme Vás k návštěvě našeho stánku
na veletrhu Aqua-therm


hala G stánek č. 202
22. - 26. 11. 2005 - Výstaviště v Holešovicích.



Modul nabíjecího systému ohřevu zásobníku teplé vody s deskovým výměníkem v kotli Vitopend 222 zaručuje společně s Booster-funkcí (nárůstem výkonu až do 30 kW) trvale vysoký komfort až 20 litrů teplé vody za minutu, dosažitelný např. i v souběhu se sprchou. Teplota odebírané vody zůstává konstantní díky čidlu její výstupní teploty.

Modulovaný hořák s topným výkonem 10,5 až 24 kW a standardní účinností až 92 %, zabezpečují hospodárný provoz.



Obr. 1 - Vitopend 222: nástěnný kotel
s vysokým komfortem ohřevu teplé vody

Obr. 2 - Vitopend 222: kompaktní nástěnný plynový kotel
s integrovaným zásobníkem z ušlechtilé nerezové oceli


Již při montáži se přesvědčíte o snadnosti obsluhy a jednoduché údržbě. Vše je již z výrobního závodu smontováno a elektrická instalace kompletně zapojena. Pro montáž ani pro servis není potřebný boční odstup, kotel lze tedy montovat např. mezi skřínky kuchyňské linky nebo do výklenků, což usnadňuje výběr vhodného místa instalace.

Ke všem komponentům včetně modulu AquaBloc a výměníku tepla je přístup zepředu. Tím vším Vám Vitopend 222 již od instalace šetří čas a peníze.


VIESSMANN, spol. s r.o.
logo VIESSMANN, spol. s r.o.

Kompletní program Viessmann nabízí individuální řešení s efektivními systémy v nejvyšší kvalitě pro všechny oblasti použití a energetické zdroje - vytápění, průmyslové energetické systémy, chladicí systémy.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.